Atlasinannesi-g Merhaba arkadaşlar doktorumuz rota virüs aşısının zamanı geldi vuralım haftaya dedi . İnternetten baktığımda bazıları kabızlık meme reddi yaptı falan yazmış korktum bende sizler yaptırdınız mı ?yaptıranlar uzun vadede yan etkisi oldu mu?
Deletedmom_23 Atlasinannesi-g Yaptırdım. Rota kabızlık yapmıyor tam tersi cıvık kaka olabilir ama kabız yapmıyor. Şuanda rota virüs salgını var. En kısa zamanda yaptırmanızı öneririm
parasetemolla Atlasinannesi-g biz 2 gün önce yaptırdık yaptırdığımız gün kakasını yapmamıştı zaten dünde yapmadı mamadan kaynaklı mı yoksa aşıdan mı daha anlayamadım bende
Belisinwonderland Atlasinannesi-g ateş bile yapmadı. Çok ciddi bir hastalık. Bir an önce yaptırın. Aşısız yakalanan tüm arkadaşlarımın çocukları 1 hafta hastanede yattı. Aşılılar 1-2günde atlattı. Kabızlık yapsa zeytinyağı verirsiniz. Aşıdan dolayı meme reddi de hiç görmedim etrafımda 🤷🏻♀️
Doktorant_anne Nilkuss 2. Ve 4. Ayda yapılıyor. Şayet rotarix olanını yaptırırsanız. Bunlar devletin karşılamadığı yüksek meblalı aşılar bir dozu aşağı yukarı 700 TL civarı. Bende iki doz yaptırdım o gün daha cıvık ve daha fazla sayı da kaka yaptı. Hemşire de yaparken uyarmıştı.
basaksahinx Atlasinannesi-g bende salı sabah 10 gibi yaptırdım 48 saatte 4 tane sıvı kaka aldım . Ogün 2. Ay verem aşısı da yaptırdım ateş falan olmadı. Huysuzluk ogün tüm gün boyunca oldu veremden den mi rotadan mo bilmiyorum.