Pellloo Kızlar merhaba bebeğim 6,5 aylık 2-3 gündür sıcak havalardan çok terledi evde zıbın giydirdik , bu akşam kuru öksürük başladı ne yapsam iyi gelir lütfen yardımcı olun😞😞şimdiden teşekkürler 🙏🏽🙏🏽
Merybaser Pellloo ateşi yoksa bol bol su içirin eğer ateş eşlik ederse direk hastaneye gidin başka çözümü olmuyor maalesef. 1 ayda iki kere yakalandı oğlum boğaz enfeksiyonuna 7 aylık oda antibiyotiksiz geçmiyor maalesef ama geç olmadan gidin derim boğazları kızarık olabilir . Yoksa iyileşme süreci daha da uzar . Çok geçmiş olsun.
Nursenac Havalardan olabilir. Benim oğlumda 7 aylık öyleydi doktor alerji dedi şuan ilaç veremeyiz biraz devam eder sigara içeni yanından uzaklaştırın bol bol burun yıkaması yapın dedi. Polen falan olabilir
Mervesade Sürekli emzirmeye ve su içirmeye özen gösterin. Buhar makinasını bu havalarda da bence çalıştırmak lazım çünkü havalar çok kuru oda öksürük yapar. Benim oğlumda öyleydi şurada 2 gün öncesine kadar 1 tk pekmez 1 tk tereyağı. Tereyağını tavada eritin ama yanmasın sonra pekmez ile karıştırıp verin boğazı çok rahatlatıyor. Ben etkisini gördüm açıkçası