Hasan_Asaf Arkadaslar bebek mevlidi icin hediyelik almak istiyorum Yasini Serif tesbih lokumluk seklinde bildiginiz guvendiginiz bir sayfa var mi siparis vermek istiyorum…
Kayraaa59 Hasan_Asaf kesin Yasin’i Şerifte kararlı mısınız? Ben geçen hafta yaptım önce bende hediye olarak dağıtacaktım ama son yıllarda çevremde herkes dağıttı diye başka bişey seçtim
Zeynepga Hasan_Asaf Mevlut hatırası sayfasından yaptırdım instda çok memnun kaldım 30 tane yaptırdım 249tl kargo bedava
Hasan_Asaf Kayraaa59 hep hayalimde olan birseydi o yuzden Yasini Serif olsun istiyorum sonra pisman olmak istemiyorum niye yapmadim diye 🌸
incim_06 Kayraaa59 bende sizin gibi düşünüyorum o yüzden Cevşen kolyelerden aldım herkes çok beğendi… Hediye ettiklerimde takınca doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.. 🥰 tavsiye ederim yeni mevlüd yapicaklara
Baloglumm41 İnstagramda ’aksesuardesiggn’ var geçen hafta ordan sipariş verdim kısa sürede geldi ve malzemesi falan çok kaliteliydi satıcısı gizem hanımda çok ilgiliydi ordan bakabilirsiniz isterseniz