SeninAnnenBirMelektiYavrm Oğlum 7 7 buçuk gibi kalkıyor akşamda 8 8bucukta uyuyor ama ben çok zor kalkıyorum sabah bunun bi çözümü var mi sabah dinç kalkmak istiyorum
Seyyid_Ali_2021 SeninAnnenBirMelektiYavrm çocuklar uyudu mu bizde ev işi yapalım çay içelim öyle böyle derken saat bu saat oluyor sabaha da halilen yorgun bitkin kalkıyoruz her sabah kalkarken bu akşam yatsıyı kılıp hemen uyucam diyorum ama maalesef eşimle sohbet çay derken gece 1 buluyor uyumak 🥴🥴
Oldugugibibiri SeninAnnenBirMelektiYavrm ben de böyleyim kan tahlillerinden ultrasonlara kadar girdim ama yok
Nimetdogann SeninAnnenBirMelektiYavrm bende iki bebe var biri uyusa biri uyumuyor biri hiç uyanmasa öteki gece mutlaka uyanıyor ve mutlaka biri de sabahın köründe kalkıyor ve ben her sabah resmen yataktannnn kazıyorum kendimi şuan mesela kızım 9.30 da uyudu oğlum hala uyumuyor ve sabah 7.30 da kalkmıştık bayılmak üzereyim ama belli geç yatıcaz kızımsa erken yattığı için sabahın köründe kalkar vahhh benim haalimeeee 🤦♀️😑
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nimetdogann işte bendede 2 tane var aynı dediğin gibi oğlum 8 buçukta uyudu kızım anca uyudu oğlum sabahın köründe uyanacak yine en iyisi yatayim ben 😂
Nimetdogann SeninAnnenBirMelektiYavrm ahhh bi uyusa benim ki ben uyumayacağım resmen bayılacağım sen hemen yat 😂
Elifmoms SeninAnnenBirMelektiYavrm sabahları zor uyanmayan var mı diye sorman lazımdı 😅 ben 5.30 6 da uyanıyorum keşke 7de uyansalsr ona da razıyım🥺