Barannnn Bebeğim 40 günlük ayakta normalde de tutuyorum bugün bacağında titreme gördüm sebebini bilen var mi
meyaski Barannnn 40 günlük bebeğin canı ne ki? Bence ayakta tutmaya falan çalışmayın. Biraz daha buyudukten sonra tutarsınız.
Barannnn Deletedmom62626 öyle ayakta tutmuyorum koltuk altından tutup kasık fıtığı var ondan yapıyor olabilir mi
Barannnn meyaski haklısınız zaten tutmuyorum acaba kaşık fıtığı var diye yapıyor olabilir mi diye aykata tutmuyorum destekle tutuyorum
Barannnn Sontvbukucu ya sadece ayakları haraket etsin diye gazı çıksın diye ki destek veriyorum acaba kasık fıtığı var ondan mı yapıyor
Gokcennderenn Barannnn Allah korusun kalça çıkığı falan yaparsınız sağlam çocuğu yanı. 40 günlük bebeği insanlar dışarı çıkarmaya korkuyor siz ayakta mi tutuyorsunuz
Cansucan20 Barannnn haftaya da inş yürür. Siz şaka mısınız ya ? 40 günlük daha doğduğunun farkında değil. Az biraz araştırın yahu.
Barannnn Cansucan20 hemşireyim ben çocuğumu gidip öyle yürütmem sadece koltuk altından tutuyorum kaşık fıtığı var ondan yapıyor olabilir mi diye sordum başına gelen var mı diye
Fasulye12 Ya sanırım havaya kaldırınca ayaklarınon boşta kalmasını kast etti 🤷🏻♀️Öyle inanmak istiyorum ,yoksa tay tay bir durdurma değildir
Barannnn Fasulye12 tam olarak sadece öyle tutuyorum ayaklarının üstünde koymuyorum ve kasık fıtığı var etki eder mi
Divayorgun Barannnn normal değilmi? 40 günlük bebeği ayakta tutuyorsun kanı canı ne ki tabi titrer heryeri
Sontvbukucu Barannnn ulen 40 günlük bebe. Kiminki ayakta durunca titremiyormus ki bilemedim. Baska bir şüpheniz varsa doktora sorun aylik kontrolde. Yani cok kucuk bence :)