Mrsbayan Kızlar kaç tane post açtım Sakarya diye 1 Allah’ın kulu yazmıyor yA. Tayinim çıktı Sakarya nasıl Ferizli ilçesi nasıl yaşayana bilgi verse? Hastane çarşı yol vs.
Tatlican Mrsbayan Birkere ferizli sorulmustu ama sizmiydiniz .Ben sakarya adpazarliyim ferizliye hic gitmedim esim köy gibi dedi ama yolu kötü olucağını sanmıyorum sakaryada koylerde genelde guzel
Alya5454 Mrsbayan ferizli de akrabalarım oturuyor çok küçük bir yer sakın bir ilce heryer yürüme mesafesi
Dmrcnn Mrsbayan ferizli küçük köy gbi bi ilçe aradığınız herşeye rahatca ulaşamazsınız arcınız varsa 20-25dk merkez ilçye varırsınız sakaryanın kalbi serdivan avmler burda güzel kafeler burda genişte bi ilçe kiralar 2.500 3000 den başlıyor altına kiralık bulmak imkansız ötesi ne iş yapıyorsunuz ?
Feyza5454 Azramina ben ferizliye gelin geldim küçük sakin bir yer yürümü mesafesinde her yere gidebilirsiniz kiralarda 1.500 gibi değişiyor 1.200 de var eve bağlı biraz çok fazla aktivite yerleri yok bi kaç yer var o kadar büyükşehirden geliyorsanız küçük bir kasaba gibi gelebilir size
[silindi] Tatlican Adapazarı nasıl acaba ev kolay bulunabilir mi, kiralar nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.🌺
Tatlican [silindi] yasamak icin guzel bir sehir Kiralar 2 2bucuk luks evler daha foyatlidir tabi ama kiralik ev bulunur kolayca.
Tatlican [silindi] Simdi adapazarinda en cok tutulan yer serdivan avm ler hepsi orda bankalar hersey elinn altinda .carsi merkezdeyim burasida guzel ayni imkanlar var ama bence sedivan diyorum.
[silindi] HAFIZZ Tatlican Çok teşekkür ederim hiç bilmediğimiz bir yer olunca nerelerde oturulur merak ettim.😊
HAFIZZ Bende sakaryalıyım Serdivan çok güzel herşeyi var AVM si falan yaşanacak güzel yer belediye başkanı güzel çalışıyor orda. Ferizliye gitmedim ama az ilerisi babamın köyü sanki köy gibi bir yer diye biliyorum
Mrsbayan Feyza5454 bende Siirt’ten geliyorum işte. Daha çok kiralar düşük diye tercih ettik Ferizli yi. Evlerin içi güzel olsun sosyal aktivite arada bi git gel yaparız artık
Mrsbayan Dmrcnn eşim asker tayinimiz Sakarya Ferizli çıktı. Biz bilerek merkez serdivan yazmadık çünkü kiralar aşırı yüksek bütçemize uygun olarak ilçe tercih ettik.
Tortilla_ Mrsbayan İlçeler belli oldu mu 😳 Biz bekliyoruz hala. Ferizli cezaevini başa yazdık. 5-6 tercih olacak şekilde
Feyza5454 Mrsbayan buraya taşınınca mutlaka tanışalım🥰 kiralar düşüktü malesef onlarda yükseldi herşeye zam gelince