DerenDuha Kızlar boynumda 4 tane fıtık var ve ağrı gelince çıldırıyorum dayanılabilecek ağrı değil sağ koluma vuruyor bunun İçin etkili ilaç kullanan varmı 😔
Almilamm_21 DerenDuha tek kullandigim agri kesici dexpadu diş baş ağrıma cok iyi geliyor emzirmiyorum bu arada
Cheddar DerenDuha dicloron ya da dolorex kas gevşetici içebilirsiniz tabi daha önce kullandıysanız geçmiş olsun
Mavis34 DerenDuha emziroyorsan kullanabilecegin fayda edecek hic bir ilac yok demisti beyin cerrahi doktorum
MinikOsman DerenDuha kırkkilit otu diye bir ot var onu kaynat birde susam yağı al aktardan. Bir gün susam yağını bir gün kırkkilit otunun suyunu sürdür kendine bir kaç haftaya ne kadar fark olduğunu rahatladığını göreceksin 😊 özellikle kırkkilit otunu mutlaka kullanmalısın
DerenDuha Cheddar boyun fıtığına iyi gelir mi peki birde emzirme için uygun olan ilaçlarmı kullanmadım bilmiyorum
Almilamm_21 DerenDuha bence iyi gelir ne zaman bitse gidip yazdiririm yazdirdiginizda eger emziriyor iseniz aile hekiminize bir sorun derim
DerenDuha Mavis34 benim doktorumda yeşil reçeteli ilaç yazarım ama yaşın çok uygun değil demişti bağımlılık yapıyormuş ozaman hamile değildim tabi hamilelikte fıtık ağrım kesilmişti emzirirken tekrar başladı çare arıyorum işte 😔