tuem14 merhaba kızlar kızıma ingilizce ogretıcek birini arıyorum unıversıte ogrencısı olur hem uygun fıyatlı olur hem ufak tefek alt yapısı olusur dıye dusunuyorum önerisi olan varmı ?
GizeminEdizi tuem14 oğlum olmasa çok isterdim ablası olmayı,İngiliz Dili ve edebiyatı mezunuyum sonra da pedogojik formasyon, İstanbuldayim😊
tuem14 GizeminEdizi oğlunuz engel degıl aslında belkı arkadas bıle olurlar ? ben hem kızım ögrensın hem de bir öğrencıye katkım olsun dıye özellikle ogrencı dıye belırttım ama haftada 2 gün belki dusunurseniz anlasırsak deneriz☺️
plakayerli tuem14 benim bir tanıdığım var da ona söyleyebilirim. Hangi ilçe acaba ne kadar düşünüyorsunuz ayrıntı sorarsa diye. Kaç saatlik vs
GizeminEdizi tuem14 ya Anadolu yakasından orası arabasız çok zor benim.oglim toplu taşıma da asla durmuyor 😊umarım bulursunuz gönlünüze göre birini😊
tuem14 plakayerli istanbul beylıkduzu kac saatlık degılde haftada 2 gun mesela 2 şer saat gelıp hem ingilizce hem oyun şeklınde düşünüyorum fiyat va zaten konusulur