geceuyumayanne1 Kızlar kızım 11 aylik sürekli pişik oluyor krem kullaniyorum ( sudokrem hametan) 2 güne kalmadan geçiyor geçtikten sonra tekrarlıyor sürekli bı döngü neden olabilir bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz
iremceren geceuyumayanne1 hiçbir şey kullanmadan doktora danışın bazı bebelerin çişleri asidik olup pişiğe sebep oluyo bazı bebelerde de ek gıda da bişey sebep olup alerji denebiliyo doktor desteği alın kremler anlık çözüm oluyo anlaşılan
iremceren geceuyumayanne1 hiçbir şey kullanmadan doktora danışın bazı bebelerin çişleri asidik olup pişiğe sebep oluyo bazı bebelerde de ek gıda da bişey sebep olup alerji denebiliyo doktor desteği alın kremler anlık çözüm oluyo anlaşılan
Elika00 geceuyumayanne1 farketmez onların farkı biri teze biri kurutulmuş kantarından yapılıyor olması. Doğal yapan birini bulursanız tadından yenmez ben köylülere yaptırıyorum kantaron bitkisini biliyorsanız onu alıp zeytinyağına koyup bekletiyorsunuz bir ay kadar sanırım . rengini veriyor bu kadar basit aslında
geceuyumayanne1 iremceren evet Malesef anlık çözüm oluyor haklısınız doktora danışmakta fayda var teşekkür ederim
Sokrates geceuyumayanne1 peki yediklerin acılı ekşili turşulu baharatlı mı şu sıra bazen cildine uyguladığınız teknikler pişiğe iyi gelmiyorsa yediklerinizden kaynaklı olabilir.