Leylaa_ Nane alıyorum ama diğer gün her şey kokuyor dolabın içinden kahvaltılıklar yoğurt kokmuş nane kokusu var oda yenmiyor . Ne yapmalıyım nasıl koyuyorsunuz ??
neslicanben Leylaa_ taze naneden bahsediyorsunuz sanırım. Ben yıkayıp saklama kapına koyup ağzını kapatıyorum. Kuru naneyi zaten dolaba koyöuyorum
Deletedmom62626 Leylaa_ ben gazeteye sarıp poşete koyarım hicbirsey De kokmuyor ve hemen kararma olmuyor
Sifakusu Kapaklı kutuya koyabilirisnşz açıkta mı duruyor sonuçta kesikin bi kokusu var. Yoğurtta kapaklı kapta durmuyor mu ki. Kapağı olmayınca bütün kokuları çekiyor yğurt çünkü
Leylaa_ Sifakusu Her şeyim kapalı canım nane de poşetin içinde oluyor . Açık hiç bi şeyim olmaz benim
Tatlican Leylaa_ Ben kuru kullaniyorum ama ablam maydanozu kavanozun icine koyup buz dolabinda sakliyor solmadan duruyor diye bence nanede koyup saklanabilir hem kokmaz hem guzel durur hava almayan saklama kabida olabilir.
HonKiPonKiDoNiNo Leylaa_ Nane yemeyen ben gruptan ayriliyorum 🙈 ama yikayip, kurutup havlu kagida ve bez torbaya koyup saklarsaniz disa vurmaz.. Nane delisi Annem oyle yapar..
yusufmertmom Leylaa_ buzdolabı poşetine koyabilirsiniz. Kokan dolap için bir kaseye Türk kahvesi koyun konuyu alıyor
NurY Leylaa_ yıkıyorum kurutuyorum havlu peçeteye sarıp kaldırıyorum hiç kokmadi daha bide bazıları suda sakliyormus
Duyulurum Leylaa_ en iyisi yıkayıp temizleyip varsa Tupperware yoksa cam bir kavanoza koymak. Hem ömrü uzuyor hem de kullanımı kolay. Ben fazla olunca ayıklayıp buzluğa atıyorum