Tubaaaaa Selam Boron deterjanı kullanıp memnun kalan var mu? temizliği nasıl acaba leke cikariyormu beyaz ve renklilerde kullanılıyor mu?çocukların çamaşırları yikanabiliyor mu?
Ftmsvnc Tubaaaaa ben kullandım yıkanması güzel beyaz ve renkli lerde kullandım ama lekeli bir şey yıkamadık bide kokusu güzel değil..
Tubaaaaa Zeynepmesut teşekkür ederim.. düşünüyorum bende denesemmj denemesemmi karar vermedim... bakalım memnuniyet çok mu. Leke için ısısını fazlami yapıyorsun 40 c dede çıkıyordu
Ayla35 Zeynepmesut yaa bnde kullanıyorum ama leke çıkarmadı nasıl yıkıyorsun hangi ve kaç program da yıkamak gerek 🙏
Zeynepmesut Tubaaaaa genelde 40 derecede yıkıyorum Ayla35 makine değişiklik gösterebilir yıkamada ben 30 veya 40 derecede yıkıyorum annemde kullandı çamaşırları sertleştirdi mesela makineden makineye değişiyo
Bulutanasi Ayla35 bende kullanıyorum özellikle oğlumun çamaşırları için leke çıkarmada biraz yetersiz fakat beyaz sabun rendeleyip deterjan gözüne koydum sorun çözüldü. Kimyasal olmadığı için güvenle kullanıyorum
Sakura-chan Tubaaaaa ben kullanmıştım tekrar alacaktım annem internetten farklı deterjan almış maalesef. Ben hiç sorun yaşamadım 2.30 saatlik program da yıkıyorum