Woman35 Sütüm gelmiyo mama vermem gerek randevumuza daha var hangi mamayı almalıyım ?bi de Bebeklerin çoğunlukla sevdiği Alerji yapma ihtimali en düşük olan mama hangisi? Bi de bebeğime ilk defa mama vericem şu an 6 ay 25 günlük 0-6 ay mı almalıyım ?
Su1 Woman35 bebelac kullanıyorum kızımda gaz alerji yapmadı yani her bebekte farklı oluyor aptamil bize çok gaz yapmıştı
Mizmizmyrtle Woman35 0-6 ay değil 2 numara almalısınız 6-9 ay olanından. Bende aptamil kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum
Badebusra Woman35 ben evolvia kullanıyorum çok memnunum 2.5 aylık bebeğim gaz kabızlık asla yapmadı tam tersine bebeğim baştan emiyordu sonra memeyi bıraktığı için mamaya geçtim ağlama krizleri bitti evolvianın içinde bağırsak düzenleyici probiyotik var demişti doktorum
Syldzn1 Woman35 gaz için istiyorsanız aptamil conformil, aptamil prosyneo veya sma comfort. Benim bebeğim de gazlı ve kabızdı bu mamaları önerdi doktor. 2 aylıktan beri sma comfort verdim 3 ay sonra bulamayınca aptamil conformile geçtim gayet rahat 👍