Boncuk-anne İyi akşamlar hanımlar şok bim 101 gibi marketlerde çalışan varmı , günlük çalışma saatleri kaç saat , hafta tatili değişiyor mu ,hep sabit bir gün mü ?
Kocakgiller Boncuk-anne ben 5.6 sene önce çalışmıştım. Sabah 8 yada 8buçuk gibi gidiyorduk sil süpür kasaları aç derken 9 oluyordu oglen yemek molası yarim saat akşamda 10 u buluyordu cikmamiz sayım olduğu zaman gece 2lere 3 lere kadar ordasın sigortan tam yatıyor maaşın hiç gecikmez haftada 1 gün izin haftasonu haric
Biroglanannesi Boncuk-anne kuzenim a-101 de müdür yardımcısıydı ve istifa etti . Çok yoruluyordu dayanamadı
aylul0 Boncuk-anne A101de part time da çalışabiliyorsunuz yarım günü 3000₺ maaş mesela İstanbul Ümraniye’de. Diğer mağazaları bilmiyorum ama
Pol34 Boncuk-anne görümcem çalışıyor, sabit değil de haftalık programları oluyor bazen öğlen 1 gibi gidiyor akşam kapanışta geliyor bazen sabah gidiyor 5-5,30 gibi geliyor. Haftada bir gün izin
Boncuk-anne balyanak53 Sizi bulmuşken bişey daha sormak istiyorum sigortalı olarak tecrübem yok yaş 29 alınma şansım varmıdır
Melike-Alya balyanak53 hem A101 hem şokta çalıştım hiç 7 .5 saat çalıştığımı hatırlamıyorum raf düzenle kasa temizle kasanın almasını bekle derken 10 saat oluyor
balyanak53 Hafta tatilini biz yani Magaza müdürleri belirliyoruz. Mağazanın genel iş yüküne göre değişen günlerle olabiliyor
dygusalmom97 balyanak53 merhaba maaşınız ne kadar öğrenebilir miyim çok merak ediyorum müdürlerin maaşlarını🙈🙈🙈
balyanak53 Deletedmom62626 Kanunen de max 11 saat çalışma vardır. Tabiki mağazanın cirosuna iş yüküne göre günler bazında çalışma saatlerimiz değişiyor. “Esnek çalışma” metodu da zaten tam olarak budur. Mağazayı yönetene de bağlı benim mağazam çok yoğundur 9 personelle çalışırım 1 yardımcım var. Hamileyken bile personellerim yemek yemeden yemezdim. Standartlarımız böyle ayda 195 saat çalışırız o da günlere göre değişir. İş yoğun sevkiyat vs varsa personeli 11 saat full tuttum ertesi gün 3 saat çalıştırıp gönderirim de
Zlm Deletedmom62626 parasıni veriyolardir belki mesaj olarak. Ben deichmann da çalışırken günlük maaş karşılığı çalışma saat su kadar demişlerdi aç kapa çalıştığım bile oldu ama o sürenin üstündeki her dakikamin parasını verdiler. Bana sormuyolardi mesai çalışmak istiyormusun diye o ayrı ama hiç maaşımi almadım hep fazlasını aldım hiç içerde param kalmadı
Boncuk-anne Kocakgiller yaa çok uzunmuş saatler değişmiş olabilir mi acaba bi arkadaş 7 bucuk saat günde demiş ama
balyanak53 Ikimelekannesiii Evet personeller asgari ücret alıyor aylık ciro performans primi yol ve yemekle şuan 5.000 civarında alıyorlar
balyanak53 Boncuk-anne Yaş sorunumuz pek yok. Ben 28 yaşındayım önce Gratiste sonra da bimde toplamda 5 yıldır Magaza müdürüyüm. Kendinizi ifade etme tarzınız ve müşteri diyaloğu çok önemli
balyanak53 Melike-Alya Aylık bazda bimde saatleri dengeliyoruz. Ben çok çalıştırıp da saat çalısması fazla olan personellerimi extra tam gün izin dahi veriyorum. O biraz yöneticinin insafına kalmış. Market sektöründe en zoru bir Magaza muduru olarak söylüyorum ki iş gücüne ihtiyacın çok olmasıdır. Çok ağır paletler gelir fiziken biraz zorlar. Ben hamileyken dahi aktif çalıştım 32. Haftama kadar
sarmaliklahana balyanak53 ben 9 sene otelde finans bölümünde sef olarak calıstım. Direk müdür olabilir miyim yoksa alt kademeden mi başalamma lazım sizce 🙄 Müdürlerin calısma standardı nedir? Maaş ne kadar ortalama acaba? Görev tanımınız nedir? Neler yapılıyor?
Kocakgiller Boncuk-anne değişmiş olacağını sanmıyorum çünkü sabah 9 da mağaza çalışanı orda akşam üzeri gidiyorum yine orda ki markette çalışmak malesef kölecilik gibi görüldüğü için sizde 7 buçuk saatle bırakırlar mı? Bence birakmazlar😊