Momsmom Gidip memnun olan veya memnun olmayan ver mi? Tecrubelerinzi paylasr misinz ? Dogum kilolarndan kurtulmak icn diyet ve ayni zamanda aletli pilates dusunuyorum. Fikir edinmek icn ?
Deffneee Momsmom ben gidiyorum 5. Seansım oldu. Sıkılaştığımı hissediyorum. Göbeğim falan toparladı biraz
Burcinisp Momsmom ben de gidiyorum. Kilo vermek için değil sıkılaşmak için. Faydasını görmeye başladım
Melis84 Ben gebelikten önce birkaç sene reformer pilatese gitmiştim çok da faydasını gördüm kg vermekten ziyade sıkılaşmak duruşunuzu düzeltmek düzgün hatlara sahip olmak için çok faydalı, ama kg vermek için kardiyo gerekir, pilates tek başına yetmez
Sifakusu Ablam reformer a gidiyor baya gitti iki senedir ara ara bırakıyor. Yağdan değil kastan gitti onun zaten kilolu değil ama sıkılaştı poposu büyüdü hafif. O bel fıtığı olduğu için gitti ama birebrr ilgilenmeleri lazım her hareket iyi gelmiyor.
Momsmom Noname21 yaa oyle mi gercekten ilk defa spor salonuna baslcam blgim yok ackcasi ondan merak ediyorum🙏
Momsmom Leylaa_ aylk olarak 1000 tl istyolar o yuzden gdenlerden blgi almak istedm bos yere o kdr vermeyim dye ama yorumlar cok iyi herkes onerdi sanrm bnde baslycam 🌼
Noname21 Momsmom vucudundaki her kas grubu çalışıyor. Sağlık bel sırt omur sağlığı için de çok faydalı.