Gokcecik İkizlerime doğduklarından beri Canbebe kullanıyorum , oğlumda hafif kızımda korkunç pişik yaptı. Ciğer gibi kızardı. Hangi kremi kullansam geçiremedim, bir de hangi bez önerirsiniz ?
Ahanife Gokcecik bez olarak molfix i öneririm ben kızım doğdu doğalı her serisini kullanıyorum hiçte sorun yaşamadım çok memnunum pişik içinde hamazinc bol bol havalandırın ıslak mendil yerine pamukla silin havalar güzel yıkayın hatta başka türlü geçmiyor çünkü
Deletedmom115 Gokcecik Islak mendil kullanmayın kullansanız bile yıkayıp kullanın. Altını acın biraz hava alsın kuru olmasına dikkat edin eğer ıslak bez bağlarsanız pişik yapar zeytinyağı deneyin geçmezse bizde hametan çok işe yaradı onu da tavsiye ederim. Bezden olduğunu düşünüyorsanız da Sleppy kullanıyorum 14 aylık ara ara pişik oluyor tabii ama bu dediginiz şekilde değil.
ozlem_3458 Gokcecik ben alışsın diye farklı bezleri kullanıyorum şükür pişik yaşamadık hafif oldugunda bize sudocrem iyi geldi hemen geçirdi , ıslak mendil de saf pamuk su olanlardan kullanıyorum gün içinde de havalandırıyorum ve her alt açmada az da olsa pişik önleyici krem sürüyorum.
Ftmsvnc Gokcecik 41 gümlüğüz sleeppy bez ve bepanthol pişik önleyici krem kullanıyorum tek sürmede bile kızarıklığı alıyor bide altını sık sık değiştiriyorum pişik olmasın diye gece bile iki kez en aşşagı değişiyorum
Janquil Sabunlu bez ile silin kurulayın arko nem yeşil küçük tüp krem var classic ondan sürün işe yarayacak benim bebeğimin öyle geçti sivilce pişik vardı geçirdi iki günde geçmiş olsun
Asel2019 Ben dogdu dogalı bimin bebek bezini kullanıyorum ama yine de pisik yapar her bez yapar bence. Bizde de pisik oldu yaz aylarında olurmus hep. Ben altını her degistirdigimde banyoya sokup altını yıkayıp guzelce kurutuyorum sonrada hav alması icin 5 10dk acık birakıyorum krem sürmüyorum sadece dalinin bebek pudrasını kullaniyorum cok sükür ki geçti sizde deneyebilirsiniz.
Elikkk Bizde can bebe kullanıyoruz bizede pişik yaptı 1 aylık bez stogum var bitsin bidaha Almicam bu sefer molfix deniycem
Slndnz Sleepy + saf sulu pamuk. Hafif kızarıklıklarda saf zeytinyağı, biraz daha çoksa mor paketli desitin. 6 aylığız hiç pişik olmadık.
Zehraasya Gokcecik hamazinc birebir pisige Bez ol arakta padlers oneririm gazinantepte uretiliyo gayt memnunum