Duygusss Tazeanne95 Doğuma kadar benim hic terim kokmazdi doğumdan sonra bi haller oldu ozellikle koltuk altlarim çok kötü kokuyor 😔 dediginiz gibi duş falan fayda etmiyor 😩
Tazeanne95 Duygusss ay niye böyle oluyı yaa doğumdan sogudum resmen 😫 ama ben stresimd baglıyorum ya cünkü sırtımda eskiden oldugu gibi büyük sivilceler çıkmaya başladı
Tazeanne95 NotNilara ay valla işe girip biraz para kazanıyım kesin yaptırcam aklımda. Bıktım srtık şu terden
Duygusss Tazeanne95 Tabi stres de etkilidir ama genelde ters bezleri çalışmaya başladığı için oluyormuş 😩
dygusalmom97 Tazeanne95 Deotak krem.koyu yeşil rengini al duştan sonra sürüyorsun sonra aslaaaaaa kokmuyorsun 0 koku al kullan anlarsın zaten bunuda burada önermek istemiyorum fiyatı artıyor gittkçe🙈🌸
Tazeanne95 dygusalmom97 ben de az önce sipariş ettim ama yeşilini değil mor olanı hassas cilt için olanı aldım inşallah kokusu güzeldir
Tazeanne95 Haminne onu bi dönem kullandım sevmedim ya şimdi deotak sipariş ettim çoğu kişi tavsiye etti yorumları da çok iyi umarım faydas olur
Tazeanne95 snil bende garnierin kullanıyorum hatta yıllar önce bununla ter kokularımı dindirmiştim ama şuan fayda etmiyor
dygusalmom97 Tazeanne95 ben hepsini kullandım denedim en etkili yeşil olan o freshlik veriyor diğerleri o kadar etkili değildi . Sadece krem değil deodorantlarını da denedim hatta .