4mevsim_1esila Kızlar yanlış deterjan kullanımı sonucunda banyo bu hale geldi nolur ama lütfen bildiğiniz bi yöntem varmi nasıl kurtarabilirim lütfen yardımcı olun
emirinannesi3434 4mevsim_1esila vernelii hafif sulandırıp silin çok sulanmasın ama parlaklık verir inşallah
Evolit 4mevsim_1esila ya sağlık olsun banyoyu bu hale getiren ciğerlerinize ne yapar yaa. Olan olmuş üzmeyin kendinizi.. Kendiniz tekrar boyayabilirsiniz sanırım öyle bi şeyler hatırlıyorum yanılmıyosam eğer.
Sifakusu Bu tarz şeyleri küçük bi alanda denemek gerekiyor önce. Aslında hiç kullanmasan daha iyi yani çok ağır kimyasal sonuçta. Suya dayanıklı kaplamalar var renklendirhayatı sayfasından bakabilirsin
Dilaylaa 4mevsim_1esila sizede zarar bunlar hep , banyoları mutfakları yeniliyorlar özel boyalarla felan onlara bakın isterseniz
Alptugmomy Renklendirhayati diy bı sayfa var Instagram da canım o sayfayı mutlaka bı incele harika işler çıkarıyorlar kaplama malzemelerle 😉 moralini hiç bozma bı kaplama yaparsın hatta önceki halinden bile müthiş olur 😉
Alptugmomy 4mevsim_1esila hiç denemedim bilmiyorum canım ama o şekilde ağır kimyasal bak normal malzemeyi bile solduruyor kaplamaya yaparsan elbette soldurur ama suya dayanıklı bildiğim kadarıyla bu dediğim kaplamalar canım en fazla söker yenilersin biraz uygula dene