Ondina Merhaba, doğum yapalı 4 ay oldu ve bugün regl oldum. Bebeğim anne sütüyle besleniyor, doktor önerisi ile de ek gıda tadımları yapmaya başladık. Süt miktarında azalma ve süt kalitesinde azalma olacağını söylüyorlar. Sizce bu doğru mu? 🥺
Sedaaksyy Ondina alakası var mı yok mu bilmiyorum 5bucuk aylık bebeğim var ve ilk kez 4.ayda adet oldum sütüm baya azaldı hatta şuan zorla biberon tutturmaya çalışıyorum , onu bunu yemekten kilo aldım su iç diyorlar içim dışima çıktı bestlak damla rezene herşeyi deniyorum yememe de dikkat ediyorum artmıyor baya azaldı kızım doymuyor ağlıyor
Leyla13 Merhaba kafanıza takmayın gayet cak cuk emiyoruz biz siz yaşam kalitenize yediğinize içtiğinize aynı nizamda devam edin gerisini de duymayın 🥰
egekusummm Herkes çok biliyor maşallah evet içerik olarak değişime uğruyor ama Allahın izniyle sorun olacak birşey değil kafana takma
Ondina Sedaaksyy ben en başından beri neredeyse süt için solgar ın takviyesini kullanıyorum. 🙈 Su çok içmekten kilo verdim, şimdi ne yesem alamıyorum, aç kalır mı endişesi malum. Ondan bir sorayım dedim tecrübelilere. 🤗