1prensannesi12 Arkadaşlar haftaya pazar mevlüt var oğlumun ama ben hala bişi bulamadım güvenilir site bildiğiniz magnet yapan varmı acaba linkini atar mısınız acil lütfen
Bebikobilge 1prensannesi12 tatliskomagnet bir hafta içinde gönderdiler. Allah kabul etsin mevlidinizi sağlıkla büyüsün 🌺
siyah3430 1prensannesi12 tasarıma başla diye bir sitede yaptırdım hem açacak hem magnet olanlardan. 2 gün önce geldi paketledim doğum gününü bekliyor.
kubr_pak 1prensannesi12 İnternette dijitalmagnet diye bi site var hem çok uygun hemde çok güzel ürünleri ben kızıma yaptırmıştım doğum gününde çok memnun kaldım
afacanbebe 1prensannesi12 benim yengem yapıyor İnstagram hesabı var isterseniz bakabilirsiniz her şeyi yapabilir pasta kurabiye kapı süsü magnet ne isterseniz
ebz09 1prensannesi12 dijitalmagnet resimlimagnet var sosyopix en kalitelisi biraz tuzlu diğerlerine gore
kubr_pak 1prensannesi12 https://www.digitalmagnet.net/1-yas-dogum-gunu-magnetleri-kat127.html?gclid=EAIaIQobChMIy5_Jv-aM-AIVwpBoCR1IyQvSEAAYASAAEgJFNPD_BwE