Atlassude Bebeğim çok gazlı bir bebek biogaia kullanıyoruz sürekli bağırsak hareketi sesleri geliyor var mı böyle olan normal mi
Lina34 Atlassude Sab simplex kullanın ben çok faydasını gördüm bahsettiğiniz damlayı da kullandım fayda etmedi
haticealtuntas Atlassude ses gelmesi normal bizde de aynı durum var 3. Haftada başladı. Düzenli 8 saatte bir Sab Simplex kullanıyorum birde masaj yapıyorum karnı gürül gürül
Meteee Atlassude aynıyiz canim bende ondan kullanıyorum ama çok gazlı ıkınıyo kıpkırmızı oluyo uykudan uyaniyo
Mvvrrr Atlassude bende sap sipmlex kullandım memnun kalmıştık ama her bebekte her damla etkili olur mu bimiyorum , biogaia içinde çok iyi diyorlardı kullanmadım şahsen
Atlassude Meteee benim de aynı sorun ne yazıkki ıkınıp kıpkırmızı oluyor uyanıyor ağlıyor nasıl çözücez bu sorunu bilmiyorum 🤷♀️
Tugcedmr Atlassude biogla bağırsak düzenleyici biz sap simplex kullandık şahane bir ilaç ama yine de doktoruna daniz
Atlassude Merve-5 biz kullanıyoruz ama tek başına pek bi işe yaramıyor doktor onun yanında gaz damlası verdi emzirmeden önce 2 damla veriyoruz eskiye nazaran daha iyi şu an gaz durumu