Deryaliiiiiii Benim iPhone 7 Plus var kızlar hiç bi sorunu yok ama başka bi model almayı düşünüyorum bunuda satarım diyordum ama dün kızıma bakarken düştü ekranı çatladı hep ama kullanıyor dedim artık para etmez galiba satsamda
Gzdzeynep Deryaliiiiiii sadece ekran camını değiştirebilirsiniz iyi bir telefon tamircisi bulun orjinal ekranınız kalsın üst camı değişsin. o şekilde normal fiyata satabilirsiniz ekran orjinal olacak çünkü
Deletedmom_36 Deryaliiiiiii 7 plus in ekranii 850 yaptirdim 2 ay once. 256 gb var bende 4500 verdiler gecen ay sattim
Deryaliiiiiii Gzdzeynep nasıl yani orjınal ekran kalsın anlamadım koruyucu yoktu direk kendi ekranı kırıldı
Gzdzeynep Deryaliiiiiii evet iphonelarda ekran camını değiştirebiliyorlar. bizde de iphone var hatta eşim geçen konuştu tamirciyle ekran camını değiştirtcek müsait olunca
Gzdzeynep Deryaliiiiiii valla 500 tl ye anlaşmıştı sanırım ses entegresi de arızalı onu da yapacaktı tamirci
1Dost Bende iPhone 6 var ekranı 300 bataryayı 200 e değiştirdik ama ben satmaya korkuyorum icloud bilgileri kalır ilerde kullanan kişi resimlerimi bilgilerimi görür diye. Aynı durumu kuzenimde yaşadım benim resimlerimi görmüş nasıl oldu bilmiyorum