Deletedmom_34 İstanbulda nereye gidiyorsunuz denize girmek için, biz daha önce karaburuna gitmiştik, çok dalgalıydı, şimdi bebekle hiç gidilmez, dalgaların daha az olduğu bir yer önerir misiniz
Deletedmom_34 Deletedmom_34 bir de acaba bu haftasonu için erken mi? Yakın zamandan giden var mı, hava deniz için çok soğuk olur mu
HonKiPonKiDoNiNo Deletedmom_34 Oncelikle istanbulda su henuz cocuklar icin uygun degildir .. Sile, agva, kilyos ve riva gayet dalgali denizler.. Adalara gidebilirsiniz
AnnaKarenina_ Deletedmom_34 şile merkez ya da ağva dalgasız olan kısımları var giriyoruz hep bu senede oğlumla bol bol giricez
DenizSerap Maalesef İstanbul’da denize girilmiyor Marmara en kirli Denizdir. 36 yıllık İstanbulluyum hiç İstanbul’da denize girmedim 🙄
Deletedmom_34 DenizSerap tatile gidemeyince en azından burda da olsa denize girelim dedik, zaten daha erkenmiş, kendim için görünürde temiz olduğunu düşünerek girmiştim geçen yıl, ama dediğniz gibi kirliyse bu yıl bebek var gitmesek de olur.
Deletedmom_34 HonKiPonKiDoNiNo o zaman erteleyelim, yakında köye gideceğz gitmeden girelim dedik ama daha erken demek ki, çok teşekkür ederim ❤️
Sifakusu Denizler geç ısınıp geç soğuyor bence şuan bebek için soğuktur sakin yerler genelde şile Riva taraflı oralarda pek temiz ve dalgasız değil malesef.
Annesininn_kuzusuu Deletedmom_34 Küçükçekmece sahile bi bakın derim bizde haftaya düşünüyoruz bakalım nasıl olacak