kirmizibalikgolde Kızlar kızım bir hafta sonra 9 aylık olacak .kafasındaki sıcaklık 38,5 dereceyi buluyor .ama vücudu normal . diş deseniz damakları normal kızarıklık şişlik Yok .. neden olabilir Ne yapmam gerekir Bu arada sürekli 38,5 değil genelde 37,5 38.2 arası
Zlm kirmizibalikgolde sadece kafadaki ateşte dis diye biliyorum Belki daha çıkmamıştır çıkmaya çalışıyordur o yüzden oluyordur çünkü kabarmadan önce belirti oluyor sonra geçiyor kabarıyor benim kızımın dişleri en azından öyle oluyor sonra da çıkıyorlar
kirmizibalikgolde Ummahan250820 hiç su içmiyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba .Ama cişinin Rengi de normal bilemiyorum ki
kirmizibalikgolde Zlm ya ben de sizin gibi düşündüm ama emin olamadım. vücudu Çünkü çok normal. Sadece kafasında var Bana da bir doktor diş kökleri oynuyordur demişti daha önce onunla alakalı olabilir.. Yani inşallah disle alakalıdır Çünkü hastalık enfeksiyon çok zor bir şey ya
Ummahan250820 kirmizibalikgolde doktorlar dıs atesı 37.5 gecmez eger gecerse enfeksıyon vardır dıyorlar kımı doktor 38.5 diştem olur dıyorlar
kirmizibalikgolde Ummahan250820 Umarım enfeksiyon değildir enfeksiyonu atmak için bol su içmesi gerek ve benim kız kesinlikle su içmiyor asla
Zlm kirmizibalikgolde enfeksyon olsa vücudun diğer yerleride ısınır diye biliyorum ben yine bı domtora götürün tabi ama başka belirtisi var mı gerçi ishal dizinde bekirtileri arasında 🤷
Ummahan250820 kirmizibalikgolde inşallah canım benım kızımdada ıdrar yolu enfeksıyonu var devmalı tetıklıyor doktor su ıcırın bol bol dedı ama ıcmıyor 😔
kirmizibalikgolde Zlm doktor calpole rağmen düşmese ve 2 gün devam ederse getirin yazdı bakalım umarim geçer 😔
kirmizibalikgolde Tuba_2020 takipteyim. 😭 doktor Eğer 2 günden uzun sürerse yada calpole rağmen düşmezse getirin yazmış bakalım umari. geçer biran önce. ben hastalıktan çok korkuyorum
Tuba_2020 kirmizibalikgolde benim kızım da 3 gün dirençli ateş oldu, doktora götürdük faranjit olduğunu söyledi.. 3.günün sonunda döküntü dökmeye başladı anladım mi 6.hastalıktı.
Merybaser kirmizibalikgolde ne kadar korkarsak o kadar geliyor bence ateş ten çok korkuyorum çünkü oğlum havaleye yatkın genetik olarak . Ama genede geldi başımıza işte Allah daha beterinden korusun. Çok şükür 3 gündür ilaç kullanıyoruz ve çok etki ediyor çok halsiz ve iştahsızdı toparlıyor çok şükür
Merybaser kirmizibalikgolde bizede öyle demişti hiç bişey çıkmayınca salgın diyip gönderiyorlar oysaki çocuğun boğazları iltihaplanmış ama hemen belli olmuyor boğazda ilk ateşle başlıyor ve kafadaki ateşle başlıyor özellikle boğaz kısmına dokunduğunuz da sıcaksa büyük ihtimalle boğazdır . Çünkü inatçı ve yüksek ateşin sebebi genellikle boğaz enfeksiyonları oluyor . Bakabilirseniz tahta kaşıkla boğazına bakın hemen anlarsınız zaten
Kbrbisi28 Diş atesi o canim bizdede vardi ayni sorun doktorumuz diş atesi dedi takip edin cok yukselirse calpol verin demisti
kirmizibalikgolde Kbrbisi28 Peki siz bu durumu yaşadığınızda damaklarda kızarıklık ve şişlik var mıydı bizde yok çünkü 4 tane diş çıkarttık hiç sorun olmadı. Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor Tabii ki
bjkbb kirmizibalikgolde benim kızımda dis çıkaracağı bir kaç sefer kafadan ateşlendi 38 e kadar çıkıyordu . Büyük kızımda idrar yolu enfeksiyonu geçirdi iki kez hastanede yattık hatta. Enfeksiyon ateşi olsa vücutta çok sıcak olur diye düşünüyorum yani bizde öyleydi. İsterseniz ateş düşürücü verin daha sonra tekrar bakın düşmezse veya dahada çıkarsa zaten diş olmadığını anlarsınız doktora götürürsünüz
Merybaser kirmizibalikgolde çok geçmiş olsun öncelikle bizde 7 aylığız oğlumun kafası çayır çayır yanıyordu düşürsek te yarım saate ger çıkıyordu hastaneye gittik 2 gün boyunca ama hiç bişey çıkmadı domuz ve covid testine kadar yaptırdık . 3. Günde boğazlarına kendimiz Baktık ve iltihaplanmıştı hemen gittik doktora antibiyotik yazdı ve ateş düşürücü. Büyük ihtimalle boğazlarında sıkıntı var hastaneye gidin kesinlikle. Normalde alternatif tıptan faydalanıyorum ama maalesef bu iltihabı antibiyotikten başkası geçirmiyor.