SenaNil 15 günlük bebeğe veriliyor mu gaz sancısı olan bebek için doktora yazdık ama cevap vermedi kullanabılır mı bebek için
Betyy00- SenaNil biogaıa günlükten itibaren Nurse harveys gaz damlasınıda 2.gunden berı verıyorum. 3 ay 6 günlüğüz suan
Elifinannesiiiiiiiiii SenaNil biogai probiyotik kullanmanızı öneririm. Biz 5 aya kadar kuklandık kıxım çok gazlıydı yanında relactaz gaz damlası kullandık. Oda 5 aya kadar 6 ayda maflor önerdi doktor kızım gürültü kaka yapıyordu maflordan sonra gğrğltü kaka yapması durdu içeriği temiz
Alpylmz SenaNil ben de metsili 15 20 günlükken başladım kilosuna göre verdim 2 ayda ki kontroldede biogia ya başladım yanlız 2 hafya kullandım bıraktım şuan ilaçların hepsni 3 aylık olduk gazımız bitti diyecek kadar emzirme sonrası sırtına vururken çıkartıyo
SenaNil Betyy00- Nurse harveyse başlasın mı bunların doktor komtrolü dışında veriliyor mu kontrole gitmesine gerek var mı bilemedik.
Betyy00- SenaNil biogaıayı kullanın ama gaz damlası için doktorunuza danışın bıogaıa barsaktaki probıyotıklerı cogaltıyor
Babymoms Biogaiga bağırsak düzenleyici yani yanında bir gaz damlası kullanın ekstra ama saatlerine dikkat edin dizenli olmazsa etkili olmuyor. Biz biogaiga ve metsili beraber kullandık gayet memnunum