Anneoldmyaa Selam kızlar oğlum 2 ay 24 günlük oldu bı ara Philips avent emzigi tutmuştu sonra geri vazgeçti tutmakdan . Neyse işte 2 ay 24 günlük bebek emzik alabilirmi varmı ben geç tutturdum diyen ne yapmalıyım vazmi gecmeliyim emzik sevdasından.
susunbebekuyuyo Anneoldmyaa valla zorla zorla tutturdum avent aldım bibs aldım wee baby aldım nuk aldım 4. aya kadar hep fırlattı 5-6 aylıkken tutmaya başladı çok şükür şuan 8 aylık uyurken veriyorum sadece avent kullanıyoruz
findiginannesi_ Anneoldmyaa Canım emziksiz zorlar bence beni zorladı biraz .emzik oyalar en azından ben alıştırdım tekrardan 1 günde alıştı
S_x_w Anneoldmyaa 3.5 aylıktı ilk çocuğunum tuttuğunda 😊 karnı toktu ama bir ağlama krizi yaşadığımız zamanda emziği verip göğsümde dolandırmıştım evde ve o şekilde emziği kabul etmiş oldu 🫢
Ruhefza_ Anneoldmyaa benimiki 4.ayda tuttu hiç bırakmiyo masallah dilimi isiriyim çok büyük kolaylık 1 yaşından sonra yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum inşallah
Anneoldmyaa susunbebekuyuyo maşallah yavrunuza 💕inşallah benimkide tutar ya bende bibs ve nuk hariç hepsini aldım en son aventi biraz tutar gibi oldu sonra geri istemedi ögürüyo verince çok üzülüyorum çok zorluyor kendi kendine oyun halısında 5-10 dakka oyalaniyo sonra agliyo ne iş yapabiliyorum ne yemek banyo bile eşim gelince yapıyorum düşünün yani . Napcam bilmiyorum zorlamaya devam edeyim bari
Anneoldmyaa findiginannesi_ ay inşallah benimkide alışır ya uykuya dalması da bile yardımcı olur ama inat çıktı benim bebe bende ondan daha inat olup zorlmaaya devam edeyim bari .
findiginannesi_ Anneoldmyaa Pes etmeyin ben emziği vermeden önce tuvalete bile gidemiyordum şimdi rahat rahat işlerimi de yapabiliyorum
Anneoldmyaa Ruhefza_ ay darısı benimkine yaaa bende sizin gibi düşünüyorum tutsun 1 yaşından sonra tutmasada olur az çok derdini anlarım diyorum 💕🙏
Anneoldmyaa findiginannesi_ sizinle aynı durumdayım şuan 5 dalak uyusun da tek lavobaya gideyim diyorum inanın ki
Anneoldmyaa Busra2013 Allah bağışlasın cümlesinin kini inşallah bende sizinle aynı durumdayım inanın ki burdaki tatlı annelerden yardım alayım dedim inşallah bir çözüm yolu buluruz 💕🙏
Alpylmz Anneoldmyaa wee nin var 15 günlükten beri veriyorum 5 dk emip atıyo 3 aylık olduk tam hala aynı uyuma pozisyonuna geçerken alıyo sadece arada yine veriyorum ama hep atıyo inşallah tutar sizinki
Anneoldmyaa Alpylmz ay inşallah ya bendede weee dahil var ama hiç birini tutmadı bir aventi tutar gibi oldu geri vazgeçti 🤦
Kplnnn Tommee tippee ucu anne göğsüne benziyor uykuya geçişte kullanıyoruz 5 aylık. Bu ikili olan biri sarı biri beyaz rengi fosforlu
ikimelekannesiiiii Anneoldmyaa ben ilk bebegimde tutturamadim esim sakladi emzikleri hemde her turlusunden aldim duz olani aldim damai aldim ucu top gibi olandan aldim ama esim sakladigi icin veremedim cok zorlandim surekli kucak istedi oglumdada sadece damak emzigi aldim wee baby aldim dogdu odaya geldik hemen verdim azina hatta cocuk doktoru niye verdin dedi bende dedim sutten azimbyandi bjna verdim evde isi nasil gorcem bana tutmus diyo temizlikci tut o temizlesin ben senin gibi zengin degilim kendi ac karnimi zor doyuruyorum nasil temizlikci tutcam cok merakliysan sen ver temizlikcinin parasini odeym dedim
Anneoldmyaa ikimelekannesiiiii böyle dümdük yüzüne mi dedin kız 😁😁😁valla helal olsun bende senin gibi olurum heral 😁😁😁
Hayris Anneoldmyaa benim kızım ta 3 aylıkken aldı emziği bips aldı başkasını emmiyor ama çocugunuz kolik falan değilse kullanmamak daha iyi ya bide bıraktırması var
Anneoldmyaa Hayris kolikligi geçti çok şükür ama gaz hala devam ediyor bende dışarda evde iş yaparken filan rahat olayım diye tutturmak istiyorum ama hata mı yapıyorum aceba şimdi siz böyle söyleyince kendimle celistim valla 😁tutsa bı dert tutmasa ayrı dert
cemreninnannesii Anneoldmyaa kızım 4 aylıkken tutmuştu damaklı emzik çok büyük kolaylık ya uykuda ve dışarıda
Yakamoz__00 Anneoldmyaa deneyin yine de. Olmazsa boşverin bizinmi de tutmadı.cok da meme düşkünü hala daha öyle.baska bebekler emziknalip emerken dalar uykuya biizmki memeye yapışıyor. Ben de denedim ama simidini aklım olsa gece gündüz denerdim çünkü çok bana bağımlı oldu
Anneoldmyaa Yakamoz__00 bir an bu yorumu ben yaptım sandım 😁 inanın aynı durumdayız ısrarla deniycem bakalım