Hayatiseyretmeyegelmisim Benim bebiş dışa doğru basıyor aynı durumda olan varmı ortapedik ayakkabı mi kullanıyorsunuz
Prensesannesi38 Hayatiseyretmeyegelmisim yeni mi yürüdü yoksa baya oldu mu , benim kızımda öyleydi yürücükçe düzeldi şuan 2 yaşına geldi sayılır normal basıyor
gulsene1998 Hayatiseyretmeyegelmisim eğer yeni yüürdüyse zamanla düzeliyor benim bebeğimde öyleydi bi kaç aydır yürüyor şimdi baya düzelmiş düz basıyor
Noname21 Hayatiseyretmeyegelmisim geçer merak etme benim ki de içe basardi büyüdükçe geçti. Zaten ortopedik ayakkabı 2 yaşından sonra veriyorlar o zamanda bir fayda göstermiyor ayağı oturmus oliyor . Çorapsız gezsin aldığınız ayakkabilara dikkat edin 2 yaşına kadar geçer büyük ihtimal .
Hayatiseyretmeyegelmisim Noname21 bugün doktor ortapedik ayakkabı giydir dedi 🙄🤔 çok sert bir ayakkabı 🥴
Noname21 Hayatiseyretmeyegelmisim tabi doktor en iyisini bilir ama ben birkaç görüş almıştım 2 yaştan sonra oneriyorlardi. Sen bir doktora daha sor bence
Hayatiseyretmeyegelmisim Prensesannesi38 ayyyyy inşallah 3 aydır yürüyor yeni mi sayılır ki bilemedim 🤔
gulsene1998 Hayatiseyretmeyegelmisim valla bilemiyorum canım ya ama biraz daha bekle bir iki ay falan düzelir inşallah geçmiş olsun o ayakabıları kullanmaktanda çekinme görümcem iki çocuğuna kullandı biri dışa birisi içe basıyordu ama aşırı derecede bütün bacağına takıyordu ikisinin çok şükür düzeldi şuan ikiside çok güzel yürüyor maşallah