Ebrar444 1 yaşında oğlum var dün gece hiç uyumadı biraz bağırdım sabırlı biri değilim çok pişmanımm gece ikide uyudu sonra kalktı Bi baktım saat 5 te ateşi çıkmış hastaneye gittik enfeksiyon kapmış dedi ilaç verdi ama düşmüyor ateşi ne yapmam lazım kendimi çok kötü hissediyorum 😔😔😔😭
ikizerkekannesi Ebrar444 geçmiş olsun alnına koktuk altına nemli bez ile pansuman yapın çok iyi gelir birde doktor ateş düşürücü vermiştir onu düzenli kullanın
Prensesannesi38 Ebrar444 enfeksiyon ateş yapar 3 gün kadar ateş düşürücüleri dönüşümlü kullanın antibiyotikte vermiş olması lazım o da enfeksiyon için
Woman35 Ebrar444 ayakların altına limon sürmek iyi geliyor duydum ama emin değilim pek bir bilgim yok
Tuba_2020 Benim kızımda da dirençli ateş vardı 3gün sürdü.. 1.gün doktora gittik faranjit olduğunu söyledi.. Ama ben tahmin etmiştim 6.hastalıktı, şükür şimdi ateşi geçti döküntüsü kaldı.
Balkupum2505 Ebrar444 saglik ocagina götürdüm simdi ne olur ne olmaz diye zinco ve isal ilaci verdi birde ibiromin soguk alginligi verdi.. gecmezse isali sıklasirsa birde kusma eklenirse hastaneye git rota cok yaygin bu aralar dedi 😢