Zdlove Kızlar aranızda yenidpgumdan itibaren bebeğine su veren var mı. Kimle konuşsam kime sorsam ben verdim hava çok sıcak ver diyor. Ama ben 6 aya kadar verilmez diye biliyorum verip te zarar gören yada bu konu hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi🥴
plakayerli Zdlove ben olsam bu sıcakta veririm azcık çay kaşığıyla. Sonuçta mama verenler de su vermiş oluyo mecburen
Gokcennderenn Zdlove normalde verme derdim takı ablamın çocuğu 1 aylık susuzluktan hastnede yatana kadar
Deletedmom27337 Zdlove 3 günlükken başladık martta doğmuştu. Hele sıcaklarda miltarı artırdım. Çünkü çişi kokmaya ve koyulmaya başlıyordu susuz kaldığında. Suyun ne zararı olcak. Bir sürü ilaç kullanıyorlar su en masumudur aralarında
otose_san Zdlove ben de verdim, beslenme sonrasına getirip hem ağzındaki mama/süt kalıntısını aldın pamukçuk olmasın diye tavsiye etmişti sağlık ocağındaki ebe de. Midesini su ile doldurmaması lazım sadece, süt/mama alımı azalmasın diye
Zdlove plakayerli Peki nasıl vericem kaynatıp soğumuş su mu ve ne kadar hergün 1 2 çay kaşığı yeterli midir
Aselinannesi0655 Kesinlikle verilmez o zaten su ihtiyacını annesütünden karşılıyor . Anne sütünün %70i sudur. hepsini geçtim yine siz bilirsiniz ama birinin demesiyle cocugunuza bişey vermeyin arayın doktoru sorun en iyisini onlar bilir. Bebegin başına bişey gelse o size akıl verenler vermeseydin keşke derler . Dokturunuza danışın lütfen
Zdlove Aselinannesi0655 doktorum 6 aya kadar önermiyor ama ebe günde bir çay kaşığı verebilirsin dedi hangisinin sözünü dinleyeyim🤷🏻♀️
simbiyotik En güzeli doktoruna sormak. Böyle sorularda buradan alınan bilgiler bana pek sağlıklı gelmiyor. Ver diyen de olacaktır sakın verme diyen de
plakayerli Zdlove tam öğlen sıcağında 2 çay kaşığı verebilirsiniz mesela. Eviniz de sıcaksa hele. İçme suyunu kaynatıp soğutup verin garanti olsun içiniz rahat etsin
Aselinannesi0655 Zdlove bak canım ben hemşireyim ben asla böyle bi sorumlulugu almam senin yerinde bende oldum ben de anneyim kesinlikle doktorumu dinlerim
Zehrakhr Zdlove benim bebeğim 2 aylık ben mama veriyordum doktorumuz 3 güne bir ağzına damlatın biraz dedi şimdi hergün bi kaç damla veriyoruz
stillwasser Zdlove anne sutu alan bebeğe su verilmez diye biliyorum anne sütünde su oldugu icin ben vermiyorum mesela