Duyulurum SeninAnnenBirMelektiYavrm zamanla geçer ama hemen degil, yıllar alabilir. Neden bu kadar çok? deneme yanılma mi oldu yoksa hepsinde ayrı ayrı damar yolu mu açıldı 🥺
eymenzeynep SeninAnnenBirMelektiYavrm benim bebeğimde 2 günlükken hastaneye yatmıştı şu an 2 yaşında izler hâlâ geçmedi. Ayağında bile var
melegim71 SeninAnnenBirMelektiYavrm benumki 4 aylikti yatti hala damar yollari var suan 9 bucuk aylik
SeninAnnenBirMelektiYavrm Duyulurum bilmiyorum ki yoğun bakımdayken yapmışlar öbür elindede var bu kadar ayaklarında var
Duyulurum SeninAnnenBirMelektiYavrm ay canım ya o zaman deneme yanılmadır ya da sürekli çıkmış yeniden yeniden damar yolu açılmıştır :( çok geçmiş olsun.
neslicanben SeninAnnenBirMelektiYavrm benim kızımda da var. 2 ay kaldı yoğun bakımda ve ayakları,elleri hep bu iğne izleriyle dolu. Bazen baktıkça ağlarım :(
Noname21 SeninAnnenBirMelektiYavrm doktoruna soyleyin iz kremi önersin size. Bepanthol yada controtubex ise yarıyor ama cocuk da kullanımını bilmiyorum. Ayrica kantoron yağı falan ise yarayabilir. Üzüldüm geçmiş olsun kendiliğinden gecmeyebilir krem kullanin