minisinannesiii33 Kızlar zaten zayıftım şimdi emzirdiğim için iyice kilo verdim. 1.70 boy 48-49 kiloya düştüm. Kesin öneriniz var mı kilo almak için?? Çok ye demeyin yiyorum ama nafile
seninananbirmelektioglum minisinannesiii33 ben de aynı senin gibiyim şurda yerimi alayım çok yiyorum ama git gide zayifliyorum
Fairymom minisinannesiii33 seninananbirmelektioglum Eminmisiniz kızlar.Bu yolun dönüşü zor olur.😂😂 Bol bol tatlı ve tatlı kurabiyeler özellikle nişastalı yiyin yiyin şişin.
Ali-bebek1 minisinannesiii33 bende aynıyım. 51 kiloya düştüm 168 boy. Yiyorum ama nafile 🤷🏻♀️ daha da dusmesem iyi. Aynaya bakmak istemiyorum resmen. 😣
Elifinannesiiiiiiiiii minisinannesiii33 bende senin gibiyim 170.boyum 60 kiloyum buna bile zayıf diyorum kilo alamıyorum
minisinannesiii33 seninananbirmelektioglum ne yapıcam bilmiyorum ana motive olmak gerek. Biri yazmıştı eşi uygulamış cici bebe süt tayin pekmez muz. Bunları karıştırıp yemiş her akşam 1 ayda 5 kg almış
seninananbirmelektioglum Fairymom tatlı olan herşeyi yiyorum kızartma makarna hamur işi ama yok bacım bu kadar istiyorum diye alamıyorum herhalde başka bi açıklaması olamaz 😂
minisinannesiii33 Ali-bebek1 aynıyız işte anneme gitmiştim bi ara orada yine almıştım. Kendi evime gelince iş güç bebekten verdim hepsini yine. Yerimde duramıyorum ki 🤦🏻♀️
Askimizinmeyveleri Gece yatmadan önce cicibebe yiyin muzda koyun içine fayda ettiğini duymuştum inşallah sizdede işe yarar benim boya 1,70 62 kiloyum bana bile zayıfsın diyorlar sizi düşünemiyorum
Elifinannesiiiiiiiiii minisinannesiii33 bende senin gibiyim 170.boyum 60 kiloyum buna bile zayıf diyorum kilo alamıyorum
Adababy minisinannesiii33 benim arkadaşım var çok yerdi yinede kilo alamazdı 159 boyu kilosuda 47 falandı hastanede çalışıyorduk o zamnlar . Sonra bi doktordan balık yağı önerisinde bulunmuştu arkadaşım aldı kullandı simdi kilo vermeye çalışıyor 60-65 arası gidip geliyor çünkü
2minnosannesi0 Spor yapip üstüne protein ağırlıklı yemek deneyin bende tek o işe yaramisti simdi de emzriyorum devamli acikip dwvamli biseyler atistiriyorm 52 nin üstüne cikmiyodum 65 im 170
minisinannesiii33 2minnosannesi0 bekarken bende sporla alıyodum ama suan spor yapacak enerji kendimde bulamıyorum 😩
Rabiasya21 minisinannesiii33 valla bende aynı dertten muzdarihim hamileyken 20 kilo aldım 80′le doğuma gittim bı doğurdum pat diye zayıfladım birden. Yemiyon mu diyolar deli gibi de yiyorum ama alamıyorum azıcık alsam iyi olur bence
Ilaydacimen0325- minisinannesiii33 bende aynı şekilde 1.74 boy 56ya düştüm 74le doğuma gitmiştim oysaki nasıl verdim bende bilmiyorum 😂
Busra2013 minisinannesiii33 aradıgım post valla burda bakıomm dogum kılolarım gıtmıo dıolar benımkılerde kendı kendıne gıdıo 49 hamıele kaldım 76 doguma gıttım iki bucuk aylık 61 olmusum dahada gıdıolar haftada 2.3 kılom gıdıo anlmadım bu ısten bisi