watermelonlove Kızlar bez mayo alacağım bu mayolar bikini mayo altından mı giyiliyor ilk deniz tecrübemiz olacak 10 aylığız bilgim yok sleppy bez kullanıyorum normalde kalıpları dar bez mayolar da öyle mi kaç kg için kaç numara kullanıyorsunuz
Cennet_annesi watermelonlove bende aldım yeni sleepy bulamadım prima aldım güzel tabi önce bu bez giydiriliyor 4-5 numara 9-15 kg olanı aldım ben 13 ay 15 günlük
abdullahinannesi1 watermelonlove evet külot bez takar gibi havuza veya denize girerken giydiriliyor. Ben de sleepy kullanıyorum 4 numara bez takıyoruz normalde mayo bezi de 4 beden aldım 4-14 kg için olanı. Bebeğim 9.5 kilo geçen hafta denize girdik dar değildi. Sleepy mayo bez e bebekte var bu arada.
Deletedmom0099 watermelonlove geçen sene sleepy kullanmıstım 14 aylıktı 4-5 no almıştım bu sene 2 yaşında prima 4-5 aldım yine kalıbı daha geniş
watermelonlove Cennet_annesi normalde sleppy kullanıyorum Prima alsam pişik yapar mı acaba bir bakayım yinede çok teşekkürler 💕
watermelonlove abdullahinannesi1 kızım da o kilo civarında bende o zaman bu bedende alayım çok teşekkürler 💕
Benkimimki Cennet_annesi kaç adet kullanılıyo acaba 3 gün gidicez biz bi paket çok gelicek muhtemelen dolaptan mı alsam diye düşündüm açık paketler pek güvenemedm o yüzden
Cennet_annesi Benkimimki carfourda dan alabilirsiniz 25 tl carfour karta indirimde çok uyguna geliyor 1 paket alın bişey olmaz
Deletedmom0099 Benkimimki zaten paketlerin içinde çok olmuyor 1 paket alın yine de çünkü her denizden çıkışta o bezi çöpe atıyorsunuz