Mervecetin-20 Arkadaşlar 3 ay 18 günlük bebeğim var erkek pazar günden bu yana çok huzursuz sürekli ağlıyor sürekli böyle korkuyor gibi ben anlamadım atak haftası mı sizlerin nasıl geçiyor atak haftaları
Meryemceee922 Mervecetin-20 Gündüzleri hiç uyumuyor hep ağlıyor ya memede ya ayakta sallıyorum ya kucakta gezdiriyorum sürekli ilgi istiyor 😣
Miniminnakbebe Mervecetin-20 sanırım öyle bizim de 3ün sonunda bi başladı 4 ay 1 hafta oldu hala mızmızlanıyor. Aşırı bir durum da yok ya da ben büyütmüyorum ama bir söyleniyor bir söyleniyor ki 😂😂 uyumadan önce de bi ağlama tutuyor zar zor uyutuyoruz özellikle akşam. Uykuları pek kısalmadı çok şükür sadece geçişte sıkıntı oluyor. Bür de meme reddi ve hemen dikkatinin dağılması. Biberonu bile yarım saatte içmesi..
Mervecetin-20 Miniminnakbebe bizim de öyle çok huzursuz hep kucak istiyor birde sıcaklar çok bunaltıyor heralde o da geliyor aklıma
Miniminnakbebe Mervecetin-20 evet aşırı ilgi istiyor ama normal bi süreç ya hatta harika haftalar kitabını okuyorum aynı kitapta yazanları yapıyor yani demek ki olması gereken bu 🤔 ama en deli olduğum kucağıma alınca eskisi gibi yaslanıp kalmıyor beni ittirip etrafa bakmaya çalışıyor başına buyruk olmaya başladı bile büyüyorlar yaaa 🥲🥲🥲
Mervecetin-20 Miniminnakbebe hani o iyi olsun yeter önemli olan o ama ağlayınca insan şaşırıyor ne yapacağını
Miniminnakbebe Mervecetin-20 ben ya yediriyorum ya gezdiriyorum ya uyutuyorum. 3ünü de istediğini ağlayarak söylüyor 😅
Mervecetin-20 Miniminnakbebe bu sıralar benim ki emmek istemiyor meme reddi mi bilmiyorum sütum de çok tazyikli çünkü
Miniminnakbebe Mervecetin-20 benimki de emmiyor uykuluyken falan ne verebilirsem o onun dışında mama veriyorum mecburen siz mama veriyor musunjz vermiyorsanız emmeyince nasıl başa çıkıyorsunuz
Mervecetin-20 Miniminnakbebe mama bir donem kullandim ama şimdi kullanmıyorum o istemezse de vermiyorum karnı acıkınca emmek istiyor zaten ama meme ile baya boğuşuyor
Miniminnakbebe Mervecetin-20 keşke benimki de öyle olsa. Aç diye ağlıyor ama beni de istemiyor biberonu görünce gülmeye başlıyor 🥲 bazen son ana kadar diretsem mama vermesem mi diyorum ama kıyamıyorum da