Han01 Merhabaa anneler🌸 10 aylık oğlum akşam 9 da uyur sabah en geç 7 gibi uyanır. Gündüz uykusu 3 defa yapıyor. 45 dk-1 saat uyur her uykusunda. Gündüz uykusunu fazla yaptığını düşünüyorum ama azaltamıyoruz uyumayı seviyor. Bir zararı varmı bu kadar uyku yapmasının acaba? Kan değerleri normal bu arada.
Han01 Mavi1 gece 1 kere mama içiyor. Yani çok uyanmaz kımıldanır arada beşiği sallarım hemen geri dalıyor
Mavi1 Han01 daha ne istiyorsun benim kız 11 aylık gece en az 6-7 defa uyanır ve sabah en gec 6.15 de uyanıyor bitmiş durumdayım bence cocugu elleme😁😁😁
Kimkiki 10 aylık 2 uyku yapıyoruz. 2,5-2 saat arası değişiyor. Akşam 8.30-9 gibi yatıp sabah 7-7.30da kalkıyor.
Han01 Kimkiki Mavi1 Uyku danışanlarının sayfalarında 10 aylık için gündüz 1 uyku yapılması gerektiği yazıyor genelde o yüzden kafam karışıyor ama çokta takmamak gerek😌maşallah bebişlerinize 🧿🌸
withmymother 10 ay 13 gunlük iki uyku yapıyoruz bizde ama toplamda sizinle aynı saat oluyor. İlk uyku 40 dk ikinci uyku öğlen uykusu bir buçuk iki saat arası. (Yarisinda yaninda yatiyorum o yuzden uyuyor)Gece uykusu 19.30 civari oluyor ve Sabah 5 bucuk gibi uyaniyoruz. Gecede 50 kere kalkar bunada sukur onceden daha kotuydu😂
Han01 withmymother Uyku danışanlarının sayfalarında 10 aylık için gündüz 1 uyku yapılması gerektiği yazıyor genelde o yüzden kafam karışıyor ama çokta takmamak gerek😌maşallah bebişlerinize 🧿🌸
Ball-kizimm Han01 o uyku danışmanına güvenmeyin o zaman😅 bebeğe göre değişir ama genelde 7-12 ay arası 2 uyku öneriliyor 1 yaşından sonra tek uykuya düşülüyor ama bazı bebekler gündüz uylusunu pek fazla sevmez 11 aylık gibi tek uykuya düşerler
withmymother Han01 her bebrk kendine ozgu bence ilk dogdugu zaman bende yok su kadar saat uyuyacak, uyumuyor, uyumasi gerek bu saatte diye kafayi yemistim onlara bakarak sonra esim akisina birak dedi ve her sey duzeldi 🥰
boncukum06 withmymother bu ben ya kesınlıkle listelere baksr kesınlıkle uyuması laxım dıye kafayı yerdım syres yapardım esımde derdı bırak uykusu gelınce uyur ışla o saattemı uyucak dıye sonra sonra bıraktım rahatladım kafayı yedırırler onlar ınsana
withmymother boncukum06 benimde aynisi oldu surekli kac aylik bebek ne kadar uyur diye bakiyordum. Doktora bile gittik uyumuyor diye doktor 24 aaat icinde ne kadar uyudugunu hesaplatti ve bu gayet normal bir uyku suresi diye eve gonderdi. Gercekten de oyle bebek ne kadar uykuya ihtiyaci oldugunu biliyor. Bize dusen tek sey sinyalleri takip etmek 😂👌