Asya001 Kızlar bugün aralıklı oruca başladım bayrama kadar varmısınız 5 kilo vermeye bugün ayın başı ve ayın sonunda bayrama fit girmeye 😄
Katya Asya001 aaa bende bugün başladım canım. Hadı yoldaş olalım. Şu saate kadar bişi yemedim. Kaç kaç arası yemek yiceksin sen
Adababy Asya001 1 ayda 11 kilo veren biri olarak bende varııım😂 haydi. Ben 11 de uyandım 1 su bardağı dukan birasını içtim birazdan 2 yumurta haşlaması salatalık peynir yiyeceğim ekmek yok 🙅♀️
tmrskbr Asya001 ben 🤚 başlayalı 4 gün oldu bugün 5. Günüm. Ben baya kilo vermek istiyorum. 66 kiloyum. 58 kilo hamile kaldım. Fakat 52-53 kiloya düşmek istiyorum. 1 ayda 7 kilo civarı verdirdiğini duydum bakalım 😁
Anesanne Asya001 ben de bir aydır aralıklı oruç yapıyorum 3 kilo verdim. Ama daha 7 kilo var vermem gereken.
yagmur_vera tmrskbr siz bensiniz 😇 Ben de bu hafta spora yazılıyorum 64 kiloyum. 5,5 aylık bir bebeğim var. O zayıf olduğu için aralıklı oruca pek yanaşmak istemiyorum ama kahve, çikolata vs ve ekmeği çıkarttım şimdilik hayatımdan
Elisa_34 Bekarken çok faydasını gördüm simdi ise dayanamiyorum emzirdigim için açlık nöbetleri geçiriyorum keske yapabilsem
Asya001 Elmel bugün 11 de bi haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 tane galeta yedim 3 gibi elma 2 ceviz yedim akşam 7 de de ton balıklı salata yedim ve bu saate kadar 3 lt su içtim yani demem o ki ben 11 7 arası yapıyorum ama sen 12 8 de yapabilirsin
Adababy Asya001 8 akşam yemeği , hele ki diyetteyken çok erken en geç 7 de yenilmesi gerekir birde yaz ayındayız. Ben 6 da yerim en son akşam yemeğini 1 ayda 11 kilo verdim akşam 6 dan sonra bişey yemedim
Adababy Anesanne canım 1 aya 3 kilo az. Kuzenime başlattırdım bende o bile hayatında ilk defa diyet yapmasına rağmen pazartesi başladı bugün de tartıldı 3 günde 2 kilo vermiş nasıl besleniyorsun akşam kaçta yemeğini yiyorsun
Anesanne Adababy akşam 6 da yemek yiyorum 7 den sonra bişey yemiyorum. 3 kilo 60 kilo biri için gayet ideal. Ama 90 kiloyla başlıyorsanız az olabilir bu kişiye göre değişir. Bütün diyetisyenler haftada 500 gr normal olduğunu söyler şok diyet yapmıyoruz sonuçt