Ramoo__66 kızlar hastaneye gittim bana bu kağıdı verdi doktor ve çok saçma sapan bir doktordu ultrasona verdi kalp atışı dinletmedi ve ultrason resmi bile vermedi bir iki soru sordum ters cevapladı çok sinir oldum bu kağıt nedir dedim ses etmedi gidin kan verin iki hafta sonra gelin dedi bu kağıt nedir anlamadım bide başka bir kağıda adını soyadını yaz imza at dedi ne yaptırdı anlamadım bile o sinirle hemen çıktım😡☹️
Balkabagi92 Ramoo__66 burun ölçüsü nazal kemiği normal görülmüş ve gebelik öykünüz var haftanız ve bebeğin ölçüleri ikili tarama testi için verilmiş
Angel00 DerinTuana hem şaşırdım ben de üzüldüm ülkeye yerleştiler temelli demekki 6 ay önce doğum yaptım böyle bir şey görmedim 6 ayda olana bak
DerinTuana Angel00 ben ona degil de beyaz diye belırtılmesine sasırdım.Biraz ırkcılık gibi geldı bana bu kadar alenı sorulması.
Balkabagi92 Ramoo__66 kaç haftalık olduğunu falan yazmış ya gebelik ile ilgili açıklama yapılan yazılara gebelik öyküsü deniliyor
Angel00 Gryffindor bana da ikili test için kagıt verdiler hiç böyle birşey yazmıyordu açıkçası 🫣 yazsa mutlaka dikkatımı çekerdi orada da
Gryffindor Angel00 Otomatik yazmışlardır. Çünkü bu testler yorumlanırken anne adayının yaşı, kilosu, kronik hastalıkları, etnik kökeni ve zararlı alışkanlıkları mutlaka göz önüne alınır. Yani mültecilerle ilgili bir şey değil
Gryffindor Bu ikili test için bir evrak. Etnik kökeniniz gebeliğin haftası bebeğinizin boyu burun kemiği kontrol edilmiş. Şimdi kan vereceksiniz. Bu bilgilerle kan sonuçlarınız değerlendirilip risklerinizi hesaplayacaklar
Angel00 Gryffindor hepsine okeyiz ama etnik kökeni dediğim gibi ilk defa gördüm teşekkür ediyorum yinede …