Selin_ada28 Merhaba Sevgili Anneler, Bu post daha önce muhakkak açılmıştır bende gözden kaçırmış olmalıyım ki sizden tecrübeli annelerden kehribar kolyeyi nereden satın alabilirim konusunda önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim Sevgiler
Ballilokmaayse Selin_ada28 ipek kehribar instagram sayfasından aldım çok memnun kaldım kızıma 2 kolye bizim sitenin çeyreğine de bileklik aldık 🤭
Eceock Selin_ada28 totsandmore sayfasindan aldim ben ama kizim hic taktirmadi. Kutulu torbasiyla sertifikasiyla dusunursenz yardmci olurm
Eceock Selin_ada28 evet kolye. Kutusu garantisi torbasi herseyiyle duruyor sadece 1 hafta surekli denedim ama tAkmadi biturlu.
Eceock Egelihayat ben cok inanarak aldim. Ozellikle dis döneminde salya akintiisni kesiyor ve dis sancısını en az indiriyor. Hatta bogaz enfeksiyonlarına cok iyi geliyor. Kehribar aslinda bir taş degil, sertlesmis bir reçine. Ten ısısıyla birlestiginde icindeki etken maddesi açığa çıkıyor. Yenidoganlarda gaz sancisini kesiyormus onu gec öğrendim yoksa dogardogmaz takardim hemde kizim alışırdi. Sakinlesticrici etkisi oldugu icin uykuyada etkisi vardir kesinlikle. Ben cok arastirip almıştım.
Ferdaa Eceock kehribar kolyelerde renkler var özelliği varmı acaba yoksa herhangi birini alsak aynı etki mi oluyor mu? Nerden aldınız birde☺️
Nerminkuzey Kolye olarak takmal için kaçınca ayda takabilriz kehribar kolyeyi 3aydan sonra mı? Bilen?
Eceock Ferdaa ben totsandmoredan aldim instada. Onu bende sordum alirken hepsi ayniymis. Sadece gorsel olarak hangisi hoşunuza giderse onu alin dediler bana. Ben mat olanini aldim.
Tuanaminaa Selin_ada28 her kehribar olmıyor onunda türleri var damla kehribar olmazsa işe yaramıyor ben ankaradan direk imalatçıdan aldırdım kardeşim alıp yolladı damla kehribar bulmak ta çok zor bilginiz olsun