Bellaesmer Kiraların yüksekligi yetmezmis gibi birde bunu yaptılar yine 1500 e oturuyordum ev sahibi ben oturucam diyip cıkmamızı istedi 5 binden asagi ev yok oda iyisini bulursan epeskı istanbulda yasıyoruz bune bole herseye hergun zam mı gelir arkadas
2cocukannesi__ Bellaesmer peynir 130 olmuş şok geçirdim yaaaaaaaaa bu ayda indirim olacağı yerde iyice boka sardılar intiharlar yakındır
incismom Bellaesmer su bile içmicen. Evden iç öyle çık. Eskiden su mu vardı yağmur suyu içiyordu millet Dedi 80 yaşındaki bastonlu amca. Geleceğimizi söndürdüler. Kul hakkı.. Vereceğimiz oylarla da Allah tarafından sorgulanıcaz
kuzey-21 Bellaesmer insanlar çok acımasız açlıkla kıtlıkla sınanacağız resmen. Ne kadar maaş girerse girsin eve yine yetmiyor. Birşey almaya güç yetmiyor. Maaşlara zam gelecekya gelmeden zam yapıştırdılar. Bu sene öyle berbat bir yıl ki hergün zamlarla uyanık olduk.
Bellaesmer Bir prima bez 350 400 tl mecbur alıyoruz cocuk soz konusu oldugunda diger kullandigim hc bi bez yaramadı yara oldu pısık oldu
Deletedmom_123 Benim ev şantiye elektriği ile çalışıyor o yüzden her şey daha pahalı geliyor 800 TL elektrik faturası ödüyorum zam oranı da %25 olarak gelmiş yani 1000 lira elektrik beni bekliyor demek gerçekten şaka gibi
Bellaesmer Deletedmom_123 malesef ticarethanelerde elektrıge %25 zam gelmis mılleti delirtmek istiyolar
Bellaesmer 2cocukannesi__ kesınlıkle hele kı kiralar uctu gercekten cadirların kurulcana ınanıyorum artık ben
Littlebird incismom geçen yaz 19 lt damacana su 8 tl iken şimdi 20 tl olmuş. Çeşmeden su kaynatıp içeceğiz artık ama doğalgaza zam gelmiş
Littlebird incismom birşey farketmiyor aslında dediğiniz gibi. yine ucu ucuna geçiyor aylar, hatta eksilere düşüyoruz