BartuveArtun Oğlum 2 yaşında dün sünnet oldu bezini bağlatmıyor önerilerinizi bekliyorum yardımcı olabilir misiniz
BartuveArtun Yasemin58 canım zor geçiyor bizim fıtık vardı kasıkta ondan da ameliyat oldu krem ve ağrı kesici şurup verdi doktor ne zaman ayağa kalktı sizin kaç günde iyi oldu
Yasemin58 BartuveArtun allahim kolaylik versin insallah sunnet kısmı mi daha zor geciyor canim bizde daha olmadik maalesf 15 gune olacak inşalalh
BartuveArtun Yasemin58 evet 2 yaşında olduğu için biliyor artık uf olmuş diyor gördükçe morali bozuluyor
Yasemin58 BartuveArtun göstermemey calisirim heralde am kesin zor gececek biliyorum onuda atlatacagizdir kendimi oyle avutuyorum hep😔
BartuveArtun Yasemin58 alt değiştirirken mecbur görüyorlar canım acıyor diye bağırdı bizimki siz neden bu yaşta yaptırıyorsunuz biz fıtık olduğunu için mecbur yaptırdık 2 ve 5 yaş arası psikoloji bozulur diye yapılmıyor aslında İnan benim oğlum gördü ne olmuş buna diye bağırdı şimdi ayağa bile kalkmıyor uf olmuş diye
Yasemin58 BartuveArtun canim buyuyunce daha zor olur diye korkuyorum ikna etmesi cabasi olacak birde gozumde büyüyor nasil anlatacagim ki,yapıp aklimdan ciksin istiyorum aslinda,ama sizin kinide sonra yapabilirmis ikisi zor gecer cunku
BartuveArtun Yasemin58 sürekli narkoz almasın diye aynı anda yaptı sünnete odaklanıyor diğeri basit bir ameliyat canım
BartuveArtun Yasemin58 çiş yaparken acıyor canım şuan acısı yok psikolojik olarak kötü yatıyor sadece hiç kaldıramıyoruz