AAsyaa Aranızda bunu yaşayan var mı nasıl bir süreç antibiyotik harici birsey yaptınız mı kaç günde geçiyor ya kanlı akıntınız fln oldu mu
Efuli6161 AAsyaa sizin içinmi bebek için mi?yetişkin ve emziriyorsanız augmentin antibiyotik ve bir kulak damlası kullanıyosunuz geçiyo.
Aycandmr AAsyaa şuan aynı durumdayım antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyo kanlı akıntı da var ve duymuyorum resmen çok sinir bozucu hastalıkmış gerçekten ne zaman geçer hiç bir fikrim yok 5 gün oldu.
AAsyaa Efuli6161 kendim için . Bir antibiyotik kullanıyorum ama bugün4. Gün hala tıkanık ve akıntı var
Efuli6161 AAsyaa hemen geçmiyo malesef bitirin antibiyotiği geçmezse tekrar bi kbb uzmanına gösterin..çok can sıkıcı bir hastalık ben yutkunamıtordun sanki elektrik çapıyıdu beynimden
AAsyaa Efuli6161 ay ben kendimi geçtim şu an bebeğimde benim gibi olmus ateşi var kaç gün sürer ya bu ateş 🥲
Efuli6161 AAsyaa oyy kıyamam bebeğe antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyor musunuz ağrısı olursa emmek istemez..bilemiyorum bende geçiyor sonra gekrar oluyor sebebi ne bilmiyoeum bezmiş vaziyetteyim bende
AAsyaa Efuli6161 dün başladık antibiyotiğe ya daha bir yaşında 2. Kez antibiyotik kullanıyoruz 🤦🏼♀️ Vallaha bende bezdim ömrüm boyunca hasta olmadıgım kadar bu yıl hasta oldum