felis Hafizege Merhaba, yarın rotavirüs ve menenjit aşılarımızın 2. dozlarını olcaz. En güncel fiyatlarını yazayım: Rotarix - 494₺ Nimenrix - 572₺ Bexsero - 722₺ Şifa olsun. 🪷
Nclb 500 lira tek bir rota aşısı en son öyleydi. İki doz 1000 liraydi. Şimdi zamlar fln oldu artmış olabilir. Keşke bunları da devlet karşılamış olsa. Menenjit.daha yaptırmadım biz. Onun fiyatı nedir bilmiyorum
tuzludakota Nclb çok haklısınız ve bu fiyatlar yüzünden yaptıramayan aile çoktur maalesef inşallah devlet ödemesi sağlanır herkes faydalanır. Menenjit aşısını 722 tlye aldık pazartesi günü
Roza28 Menenjit iki yaşında yaptık, kızım iki gün yürümedi. Erken yapın bence. Birkaç hafta sonra da nimenrix yapacağız. Bir bexero bir nimenrix toplam 1390 ödedik.
Semanurozgan tuzludakota ben hemen calpol verdim sadece biraz huzursuzdu başka sorun yoktu şükür ateşide düşmüştü hemen
ipekkizimmm Sontvbukucu merhaba rota virus asisinin bexero ve nimenrix farki nedir acaba bizim de 15 hazirana randevu var ama saglik ocagi randevu verirken bundan bahsetmedi. hangisinden almamiz gerekiyo
Sontvbukucu ipekkizimmm rotavirus hastalığı için rotarix. Menejit için de bexero ve nimenrix yapılıyor. Saglik ocagi bahsetmesi lazim siz sorun ozel ücretli asilar bunlar.
Aysegul2812 tuzludakota rota da aynı menenjit bilmiyorum erken değil menenjit için birde çok fazla sosyal değilseniz yaptırmayın bence menenjitu Biz 1 yaşı bekleyeceğiz