Esrmrtsbr Günaydın arkadaşlar…Oğlum 4 aylık 3 gündür grip..Burnu bazen akıyor bazen de çok tıkanıyor nefes bile alamıyor başı ara ara çok sıcak oluyor arada da öksürüğü oluyor sadece emziriyorum nasıl iyileştirebilirim çok üzülüyorum onun bu durumuna
Sudee96 Esrmrtsbr burnunu açın sürekli her emzirmeden önce sürekli de emzirin ona en iyi gelecek olan şey o Bu arada ateşini takip edin önemli o
ozlem2622 Esrmrtsbr benim bebeğim de 7 aylık aynı bu şekilde burnu sürekli akıyor temizliyorum aspiirator, zeytinyağı,tuzlu su ama hicbisey fayda etmiyor kafası sıcak oluyor ama ateşi yok, öksürüğü var halsiz napc bilmiyorum bekliyim burda
Esrmrtsbr Sudee96 Ölçüyorum sabah 37 derece çıktı burun aspiratörüyle açıyorum ama çok çabuk tıkanıyor tekrardan
eylulada28 Esrmrtsbr 37 buçuk üstüne çıkarsa doktora götürün benimde anlattığınız gibi oldu doktor üşütmüş dedi birkaç gün bekledik öksürük devam edince Antibiyotik kullandık mecbur..odasında ketıl yada nemlendirici çalıştırın serum fizyolojik damlatın burnuna