Ozdamar_elif Merhaba 2 aylık bebeğim var 3 gundur burnu tikali fizyo okyanus suyu vermisti doktor ama hiç faydasi olmuyo sizler hangi burun spreyi ni kullaniyosunu ?
Hdye Ozdamar_elif bizim doktorumuz serum fizyolojik damla kullanmamızı önerdi , burun tıkanıklığı emzirmede sorun yaratabiliyor bu yüzden damla kullanmakta fayda buldum ben ,şuan baby drops serum fizyolojik damla kullanıyoruz
Ozdamar_elif GnsLna teşekkür ederim🤗 tonimer ilk çocuğum da onu vermişlerdi cok iyi geliodu bukez direk Fizyo okyanus suyu verdiler bununda faydası ni göremedik
Ozdamar_elif Ensari hayır burun aspirotoru yoktu fizyo okyanus suyununun içinde malesef doktor bu iyi gelir acar dedi ama 3 gündür aynı
Ensari Ozdamar_elif fizyoloji uyguladıktan sınra otribebenin aspiratörüyle çekersen daha çok faydasını görürsün fizyoloji tek başına etki etmez
Ozdamar_elif deletedmom4842 teşekkür ederim🤗 bende tonimer burun spreyini alicam çocuğum rahat bi nefes alsın çok huysuz bu şekilde haliyle 😔
Ozdamar_elif Ensari Ensari tesekkur ederim 🤗tonimer burun spreyinden aldım bugün onun icinde aspirotoru var deniycem bakalım