oyaaa Merhaba bebegim 10 aylik. Sütüm azaldı gibi, sizce en iyi süt arttirma ne önerirsiniz, ek gıda girince emzirme zamanları kısaldı.o yüzden mi sütüm azalmaya başladı?
Elif3435 oyaaa Aynı dertten mustaripiz. Benim de oğlum emmek istemiyor az olduğu için galiba. Sağım yapıyorum ama çok az geliyor. Çok yemek yiyince de midem bulanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Aslında en önemlisi emzirmek de bir gelse Emecekler
simbiyotik Merhaba bana da buradan biri önermişti sütüm neredeyse bitti bitecekken. Ertesi gün ilk günlerdeki gibi tshirtüm ıslak uyandım. Belki sizde de işe yarar. Kuru dut hoşafı. Bir de diğer işime yarayan da solgarın brewer’s yeast vitamini oldu
Elif3435 simbiyotik peki bunu önerince kaç aylıktı bebeğiniz. Benim de 9 buçuk aylık. Sütüm çok azaldı bebeğim de zaten azaldığı için emmek istemiyor. Eğer gerçekten kuru dut işe yarıyorsa yapalım hemen
oyaaa simbiyotik deneyeceğim, inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim zaman size dönüş yapacağım.
simbiyotik Elif3435 bebeğim 3.5 aylıktı. Bence ayı önemli değil sütünüz arttıkça bebeğiniz emecektir. Benimki artık 3 saatte bir sağınca 10ml-30 ml kadar geliyordu bitmek üzereydi o yüzden emmiyordu. Her türlü takviyeyi denedim ama dut ve solgar dışında sütümü artıran olmadı
simbiyotik oyaaa umarım sizde de işe yarar bol bol sütünüz olur. Ben aktarda buldum dut kurusunu taze olarak
Elif3435 simbiyotik Ben de dut aldım gerçekten öyle sadece tüketildiğinde bile çok su içme ihtiyacı doğuyor. Ben de artırdığını düşünüyorum. Teşekkür ederim