Birtekbirciftannesi Serram06 Ankara değilde Gaziantep dekine gidiyoruz çok güzel ilgililer ama biraz fiyatları yüksek üstte kalsın
Serram06 Nesli06 bizde 2.ay kontrolü için gideceğiz de kalça ultrasyonu için önceden radyolojiden randevu almak gerekiyor mu acaba?
Serram06 Birtekbirciftannesi evet fiyat konusunda fazla alıyorlar ama hizmet kalitesi anlamında gerçekten iyiler
Nesli06 Serram06 bizde kalça ultrasonu için gitmiştik ama inanın hiç hatırlamıyorum biz önce doktordan randevu aldık o yönlendirdi bizi
Serram06 Rdn Doktor yönlendirdikten sonra aynı gün çekiyorlar mi acaba ? Mbebeh birde hangi doktorlara takiplisiniz acaba,?
Rdn Serram06 sanırım öekmşyorlar çünkü ırdan da randevu almanız gerekiyor baya kalabalıktı çünkü Siz drla görüşüp ultrason için önden randevu alın Biz emel hnö
Serram06 Mbebeh Ceren_301121 Bizde hidayet hocaya gidiyoruz. Hafsa hocayı da çok duydum baya memnuniyet var. Nasıl biri acaba hastayı panikleten mi yoksa sakinleştiren mi ?
Ceren_301121 Serram06 sakinleştiren ben çok paniktim ilk hastanemizde sorun yaşamıştım Hafsa hocaya gittim baya rahatladım konuşuyor çok güzel anlatıyor ve oğlum çok mutlu gülücükler saçarak muayene oluyor 😊 bebeklere yaklaşımı harika
Mbebeh Serram06 Herşeyden önce gerçekten bilgili bir doktor. Söylediği yaptığı herşey yerinde ve fogruy. Bn çok araştırdım, bir tek o a guvenebildim açıkçası. Asla panik değil, senin olmana da müsade etmiyor 😂
Uzaymekiii Serram06 ben iki çocuğumu da hafsa hocaya götürüyorum aşırı sakin bi kadın çok tatlı dilli ne tam gelenekselci ne tam kuralcı çocuğa göre yönlendiriyor çoğu şeyi ben sormadan söyler takipli hastalarına numarasını veriyor istediğimiz zaman wp dan ulaşabiliyoruz çok severiz hafsa hocayı yani😌
Serram06 Mbebeh Ceren_301121 Anladım çok teşekkür ederim. Bizde şimdilik Hidayet hocadan memnunuz ama aklımda kalsin ne olur ne olmaz. Bizimde ilk gittiğimiz hastane mahvetti bizi boş yere tahlil tetkik yaparak 2 hafta mahvolduk..doktor seçimi çok önemliymiş bunu öğrenmiş olduk. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲
MeandBaby Ceren_301121 hafsa hocaya ılk kez gıdecegım muayene kac dakka sürüyor acaba bırde telefon verıyormu? Ulasabılıyormusunuz hemen
Mbebeh Serram06 Medical Park mi canım o dediğin hastane ? Bin tsne tahlil yapar + iki tane bağlı reçete yazar birine sigdiramazda.. valla hiç memnun kalmadık biz Medical Parktan. Bnm hiç bir arkadaşım da memnun değil.