GamzeDerinBekli Kızlar merhaba 13 günlük bebeğim var. Gündüz sıksık emziriyorum fakat geceleri 2 saatte bir emzirmesem mi artık diyorum ikimizde uykumuzu alalım diye sizde durumlar 2 saatte bir emzirdiniz mi, emziriyor musunuz?
papatyaannee GamzeDerinBekli Daha çok küçük emzirmeye devam edin ben 2 aylık olana kadar 2 saatte bir alarm kurup gece gündüz emzirdim
Burakveannesi GamzeDerinBekli Benim bebeğim de 10 günlük bazen 2 bazen 3 saat uyuyor acıkınca uyanıyor emziriyorum
GamzeDerinBekli papatyaannee papatyaannee 2 saatte uyandırınca 10 dakika zor emiyor rahatsız oluyormuş gibi hissettim o yüzden sormak istedim
papatyaannee GamzeDerinBekli Aslında reflüsü olan bebekler özellikle az ve sık emzirilir o şekilde sizin 2 saatte bir emzirmenizle bebek reflü olmaz siz yediklerinize dikkat edeceksiniz ki kafein çikolata vs. gibi bebekte reflü olmasın ayrıca reflü olacak olsa emzirmekten doktorlar 2 saatte bir emzirmemizi önermezdi bence
Defneozge07 GamzeDerinBekli daha çok küçük bence 2 saatte bir emzirmeye çalış ben 3 aylık olduğunda sanırım 4 saatlere çıkarmıştım gece rüya öğünü diyorlar bebeğe süt daha çok yarıyor vs diye bir yazı okumuştum
GamzeDerinBekli Defneozge07 öylemi hiç bilmiyordum devam edilen emzirmeye güzel bileğileriniz için teşekkür ederim
Ondina GamzeDerinBekli bebeğiniz çok küçük, vücuttaki şeker depoları boş, uykuya zaten meyillidir. Uyku esnasında şekeri düşebilir. Açlığını anlamadığı için sarılık olabilir. En azından 2 aylık olana kadar geceleri 2 saatte bir emzirme öneriliyor.
GamzeDerinBekli papatyaannee dün doktor bir arkadaşım çok emmenin reflüyü tetikleyici olduğunu söyledi o yüzden