Banum dbyt bende surda durayim. Bakalim neler cikacak. Omlet yapmak istiyorum ama yiymeyecek diye korkuyorum. Gecenlerde anneannesi sulu kofte yapti. Az biraz blendirdan gecirdim aman allahim boguluyor sandim. Pureli seylerede alistirmadim aslinda yiyiyo ama ne biliim bende kitlendim artik.
tuzvelimon dbyt kuru üzüm, kuru kayısı, kuru hurma, kuru inciri biraz haşlıyorum üzerine badem, ceviz, fındık atıp rondodan geçiriyorum reçel niyetine bir fincan kadar yediriyorum 💁🏻♀️Tereyağı yumurta yaparken soğan rendesi ekliyorum bazen. Salatalık rendesi yediriyorum. Her sabah lor peyniri yapıyorum biraz. Yufka ekmek ıslıyorum onu da kendisi yiyor elinde. Tabiii bu aralar çok iştahsız 😔
dbyt Banum cok şükür benimki yiyo da sabahları bi tane yumurta sarısı yiyo arada degişik şeyler veriyim diye oneri😊
Ozgeb Banum 10 aylık bebeğin artık her şeyi kendi yiyebilmesi lazım yavaştan alıştırın ben her şeyi eline veriyorum ken yiyor
Ozgeb Bazen haşlanmış yumurta, tel peynir, salatalık, zeytin, bazen muzlu ya da peynirli pankek yapıyorum, bazen omlet yapıyorum kaşarlı, patatesli peynirli değişiyor, dün muhlama yedik mesela. Her şeyi yiyoruz biz
Banum Ozgeb eline bisey alsa. Benim cocuk ekmek verdigimizde agzina bile goturmuyor 1,5 aydir falan. Ondan once hersey agzindaydi. Dislemi alakali bilemiyorum. Simdi sadece eller agizda.
tuzvelimon Banum eline muz tutuşturun sonra kolundan tutup ağzına götürün her öğünde mutlaka bir şey tutuşturup ağzına götürün yavaş yavaş yapar
Furkansmomy Peynirli omlet , salatalık , bisküvi ceviz fındık muz keçiboynuzu özü karışımı...sabahları fix kahvaltımız🤗 arada yumurtayı haşlarım öyle yer patates kızartma da yedi kısacası herşeyi yiyo yakında menemene gecicem 😛😛
Furkansmomy Peynirli omlet , salatalık , bisküvi ceviz fındık muz keçiboynuzu özü karışımı...sabahları fix kahvaltımız🤗 arada yumurtayı haşlarım öyle yer patates kızartma da yedi kısacası herşeyi yiyo yakında menemene gecicem 😛😛