Silagumus Merhaba güzel anneler kızım 2 ay 22 günlük günde en fazla 4 çisli bez dolduruyor sizce doyuyor mu hem meme hem mama yiyor mamayı günde en fazla 2 kere veriyorum onun dışında hep emziriyorum gecede 1 kere değiştiriyorum sizce normal mi ?
Silagumus frknmomy doğum kilosu 3.300 şuan ki kilosunu bilmiyorum kontrol pazartesi günü aylık gidiyoruz tartilmaya en son 5.500 du yani geçen ay bu ay pazartesi ogrenicez kilosunu
frknmomy Silagumus maşallah güzel kilo almış aslında benim oğlumda 2.330 kg doğdu şuan 5100. Sizinde masalalg gzl kilo almış bnce sıkıntı yapmayın
frknmomy Silagumus kilo alımına bakın maşallah gayet güzel kilo almış bide doymadiginda ağlar zaten yinede aile hekimine veya hemsirelere kontrole gittiğinizde sorabilirsnz
Dondurmalikahve Silagumus Yaz ayarında bez sayılarında azalma oluyor ciddi bi azalma yoksa endişe etmeyin siz suyu daha bol için onada günde 2 3 çay kaşığı su verebilirsiniz. Terleyipte sıvı atıyolar çişli bezleride yazın biraz azalabiliyor. 4 çişli bezde yaz ayları için normal