Xlement Kızlar hayatım boyunca sıvılce nedır bılmezken dogumdan sonra yuzum harıta oldu? Bu sıvılceler nasıl gecer lekelerı nasıl kaybolur bilgınız varsa lütfen yazın🙏🏻
TheMomm Xlement Hayatım boyunca çektim evlen geçer dediler geçmedi, cocuk yap geçer dediler yine geçmedi hala devam ediyor gençlik aşısı duydum iyi geliyormuş tam olarak araştırmadm ama dün bi arkadaşım söyledi arastiricam insallah bi ara
Bebikobilge Xlement cildiye ye gidin bence. Hayatım boyunca sivilceliydim ne kullansam geçmedi en son hap kullandım. La roche posay serisini deneyin yada bildiğiniz güzel markanın sivilce için bakım ürünlerini geçmezse doktora goruunursunuz şimdi şu ürünü kullanın demek doğru olmaz.
Xlement Bebikobilge ben dogal yontemle ennazından ne yapabılırım dıye merak efıyorum yoksa herkesın cıldı farklı tabi
serenittyyy Bebikobilge ya canım bende onun yüz temizleme jelini kullanıyorum ama öyle bi değişiklik farketmedm neden acaba düzenli kullanmıyorum iki güne bir kullanıyorum ondan mı ki?
Bebikobilge Xlement siz bilirsiniz doğal yöntemler kalıcı çözüm sunmayabilir tam tersi de olabilir. Bilemiyorum. Gunaydin :-)
Bebikobilge serenittyyy Sabah akşam yıkıyordum düzenli. Cildinize uygun içeriği olması gerek kullandığınız ürünün. Eczaneye danışarak alın