Irmakprensesinannesi tugcedefnehsyn kullniyrm banyoda aşırı rahatlık tavsiye ederim çok rahat yikaniyorlar
Aezgi tugcedefnehsyn cok gerekli ve güvenlir bebeğimi hep onla yıkıyorumm 6 aylıkken beri su an 17 aylık cok güvenilir düşme kayna riski hic yok
2209 tugcedefnehsyn Ben banyoda degilama evin diger yerlerinde kullaniyorum cok prstik. Her dakika yaninda istiyor beni. 7.5 ayligiz. Mutfaga musaitse tezgaha ya yere. Balkona banyoya heryere koyuyorum. Haftasonu disaridaydik ordada kullandim yemegini yedirdim filan. Benim icin cok kullanisli tavsiye ederim. Sekil a asagidaki gibi :))))
Neslihannnnnnn Evet beraber banyo yapıyoruz sürekli banyo derdim yok onunda yanıma alıyorum brliktr olunca ışık hızında değil gayet sakin yikaniyorum onu da yıkıyorum güzel oluyo, mutfakta yanıma koyuyorum yemek falan yaparken oturuyo yanmda
tugcedefnehsyn Neslihannnnnnn sağlam mı peki hangi marka benim kızım çok hareketli sürekli kucak istiyor 🥲
busra9191 canım eğer tek yıkıyorsann bence büyük rahatlık benimki hiç durmuyor küvette artık 2 kişi zor yıkıyorduk onların içine kitliyosun birşey yapamıyorlar anca ileri geri gidiyorlar o kadar 8 aylık benim bebe😀
1minik busra9191 kulağına su kaçar diye çekiniyorum ben hiç tek yıkamadim o aparatta…siz başını ayrı vücudunu ayrı mı yıkıyor sunuz acaba
Irmakprensesinannesi tugcedefnehsyn vqlla ebebek ten almıştım babyjem in memnunum ben aldığımda 120 TL di şuan ne kdr bilmiyrm tabi
tugcedefnehsyn Noname21 banyo dışında da kullanılıyor sanırım destekli oturmak için ama sağlam mı güvenemiyorum e bebekye baktım basit plastik gibiydi
busra9191 tugcedefnehsyn bende şuan senin için siparişlerime girdim baktım uçmuş ki ne uçmuş tövbe yarabbim ben 150 ye almışım😂
Aezgi Trentyoldan aldım ben babyjem diye bir marka plastik ama sağlam ama saka gibi gecen sene 80 tl aldım su an 170 olmus😪 ama kesinlikle alın banyoda büyük kolaylık büyüdükce haraketleniyolar cünkü
tugcedefnehsyn Aezgi busra9191 Irmakprensesinannesi şok oldum fiyatlara ne kadar artmış 😯😯 elele diye bir marka var o 100 tl ama önden açılmıyor kullanışlı olurmu acaba
Irmakprensesinannesi tugcedefnehsyn ben önden acıların aldım daha rahat ederseniz açılan dan alın çok hareketlilik oturturamazsinix
Ylmzhavva tugcedefnehsyn neden ikinci el sayfalarından almıyorsunuz. Yarınfiyatıba çok temiz ürünler var
tugcedefnehsyn busra9191 Irmakprensesinannesi Aezgi aynen öyle yapayım bir de memlekete gidicem mama sandalyesi götürmem onu kullanabilirim belki