Selin1234 Organ mafyası papatya(beylikduzu) evleri tarafında küçük çocuğu kaçırmış Kıraç Ford cornet araba ile kaçırmış plakası 63 AE 947
2cocuk_1anne_ Selin1234 Allahım neler oluyor yaa biraz önce de organları alınmış olarak bulunan bebeğin postunu okudum İçim karardı canım çok sıkıldı yaa Rabbim annelerine sabır versin Çok dikkat etmek lazım çook
irva Selin1234 1 hafta önce de bizim buralarda kaçırdılar 11 yaşında kızı.Anadolu yakasındayım beylerbeyinde.Aşırı derece de çocuk kaçırma haberleri duyuyorum bu ara.
Selin1234 Noname21 onun hakkında bilgi paylasmamislar maalesef emniyet genel müdürlüğünden mesaj atıldı sadece bu kadar yazıyor ve çocukları sanmayın dışarıya yaziyor
Selin1234 2cocuk_1anne_ etrafınıza çok dikkat edin arkadaşlar belki görürseniz hemen polise ihbar edin
Bellaesmer 2cocuk_1anne_ o posta benı etıketler mısınız bebegi nasıl kacırıyolar bebek tek basınamıymıs allah korusun ya
Deletedmom_123 Selin1234 mesajın görüntüsünü paylaşabilir misiniz benim görümcem inanmıyords ona atmak istiyorum
Selin1234 Noname21 o bileklikler bende almak istiyorum benim kızım okula gidiyor ama ben götürüyorum ben alıyorum asla tek bırakmıyorum
Selin1234 Deletedmom_123 ben resim paylaşmayı bilmiyorum nasıl yapacağımı tarif eder seniz eğer tabiki paylaşırım
Deletedmom_123 Selin1234 Google’a resim yükle yazın ilk çıkan siteye yükleyin orda bağlantı çıkıyor kopyalayıp buraya yapıştırırsanız bizde görürüz çok teşekkürler
Yagmuurr Selin1234 sol üstteki üç çizgi varya kullanım şartlarının yazılı olduğu orda resim yükle yazıyor ordan paylaşabilirsiniz